A te vasad tényleg szépen fogyaszt. Nekem eddig 210km-ert sikerült kihozni belőle úgy hogy ekkor át kellett fordítani tartalékra. Nade ez volt eddig a legjobb fogyasztásom. Sikerült már 185 km-nél is tartalékig fogyasztani a gépet.
Veszprém óta ma tankoltam elősör. Kivételesen nem vártam meg, amíg elcsuklik a hangja, hanem a 234. km-re begurúltam a kútra. Aztán fennakadtak a szememim! Kemény taposással is csak 10,7 liter benyát kért. 10,7/2,34=4,57 liter/100km! És az időjárás hidegnek tekinthető!
Uraim, az adatot tekinthetik etalonnak. Igaz mindössze 20% város van benne! Imádom!
Azért nem láttál szerintem minket, mert nem a campingban álltunk meg. Gyalogosan meg még nem rögzűlhetett minden arc. Motor nélkül én sem ismernélek fel szerintem .Élőbe még szebb a paripád, mint képen.
Nincs kilőve Győr! Nekem csak annyi a gáz egészen június elejég, hogy szombatonként sulim van és vizsgaidőszak közeledik vészesen.Évközi zh-k is vannak amiknek a fix időpontját még nem tudom .
Azért nem igérgetek semmit, mert nem szeretek visszakozni.Ha valamit megigérek azt teljesíteni szeretem. (lásd jó idő márc 15. ) Minden fain programban benne vagyunk!
Köszi a sok visszajelzést ! Talán nem vásároltam drágán
A májusi fürdőzés már akár jó is lehet, Kehidán meg van langyos víz is.Eshet a hó!
Nem bántalmazni akartalak , tudod!Én láttam az indexedet mindíg szerintem.Jó az!
Majd a 24 órásra kell valami közös kommunikációt kitalálni (fejleszteni) . Az a baj, hogy egyikünk paripálya sem füstöl, így a füstjelek kilőve
Polo nem kispályázott a hírdetési posztokkal! Ha a Fészerrel voltál velencén, akkor lefigyeltelek
berber ja a mocimat meg m ég sem veszi meg ez a szekizoli.azt írta nincs elég pénze rá.majd ha aktuális lesz neki majd keres azt mindta
de szerintem arra várhatok egy darabig
fel kéne tenni máshova is a vasat hirdetésbe.nem tudtok valami jó helyet?
A motorozással meg mi lessz? Már a gumimat sem melengethetem? Tessék kicsit lemaradni... a többit megfogadom, bár az az 'egyenletes tempó' ha az előzésre vonatkozik akkor átgondolandó. A legközelebb, ha előre kerülök, (bár mindent elfogok követni hogy ne, nem szeretem a 'vezetői' posztot, az a sok felelősség... ) majd bemadzagozom magam és a navigálás is rendben lesz. (Habár más miatt volt a legtöbb bibi, nem a figyelmetlenség miatt.)
Én 'hal' volnék, úgyhogy imádom a vizet. Esetleg egy Kehidakustyán is jöhet, mondjuk egy Május 10-15i hétvégén Jeli arborétum látogatással fűszerezve....
Veszprém óta ma tankoltam elősör. Kivételesen nem vártam meg, amíg elcsuklik a hangja, hanem a 234. km-re begurúltam a kútra. Aztán fennakadtak a szememim! Kemény taposással is csak 10,7 liter benyát kért.
Uraim, az adatot tekinthetik etalonnak.
Azért nem igérgetek semmit, mert nem szeretek visszakozni.Ha valamit megigérek azt teljesíteni szeretem. (lásd jó idő márc 15.
A májusi fürdőzés már akár jó is lehet, Kehidán meg van langyos víz is.Eshet a hó!
Nem bántalmazni akartalak , tudod!Én láttam az indexedet mindíg szerintem.Jó az!
Majd a 24 órásra kell valami közös kommunikációt kitalálni (fejleszteni) . Az a baj, hogy egyikünk paripálya sem füstöl, így a füstjelek kilőve
Polo nem kispályázott a hírdetési posztokkal!
www.hasznaltauto.hu
www.hasznaltmotorok.hu
www.
motor.hu
www.topbike.hu
www.onroad.hu
Ezen kívül még biztosan van jó pár, nézzél körül a motor.lap.hu oldalon.
de szerintem arra várhatok egy darabig
fel kéne tenni máshova is a vasat hirdetésbe.nem tudtok valami jó helyet?
Index támához: Én csak ajánlani tudom ezt nem ledes de pici, formás és nagyon jó fénye van.
Én 'hal' volnék, úgyhogy imádom a vizet. Esetleg egy Kehidakustyán is jöhet, mondjuk egy Május 10-15i hétvégén Jeli arborétum látogatással fűszerezve....