(Nem feltétlen vörös rózsára gondoltam, de lehetne virág is nálunk.)
szorítunk azért helyet! Ha más nem lesz, akkor leparkolunk a vizen
Járni már úgy is tudok rajta
Tényleg! Ez normális?
.Én ha összejön ott leszek igaz oldaltáska ügyben.
)
Ez tényleg jó cucc! Majd megmondod mennyire kényelmes, nem nyomja e a gigád
. Én az enyémet, még meg se próbáltam kesztyűben felvenni.... az valami gyorscsatos.. a D-gyűrűst sose szerettem. Meglátjuk hogy fütyül menetben majd!
Én is vittem már motoron növényt, háááááááát nem egyszerűű! Kicsit zilált lett, de nagyon örültek neki!
(Próbáltak volna nem örülni! Rögtön leszokom róla!
)
Fényképezőt ne hagyjátok otthon!
A bizonytalanság nem Tőled fakad szerintem, hanem valami nem passzos a futóműben. Rengeteget számít, hogy mit jelez vissza a cucc. Ha egyértelműen jelzi hogy minden O.K. akkor Te is egyértelműen vagy magabiztos. Ha valami lebeg, kúszik, bizonytalan, nem fogsz rá számítani.
Ne is eröltesd, mert akkor NEM BENNED VAN A HIBA!
), hogy az ember hajlamos elfogadni, megszokni olyan dolgokat (belső szél, párásodás, törések) amik messze nem indokoltak, csak mivel nem láttak még jobbat, meg "ezért az árért!".... elfogadhatóvá teszik maguk számára a problémát. Legközelebb megnézzük az egyenes futásodat is!
Kár hogy az a szuper csat nem látszik...
Egyébként tényleg nagyon tetszik. Mindíg bejött nekem a formálya.
Viszont egy M-es fekete 220€-nál már megállt. Az meg : (220€+20€ száll.)*260=62 eFt! Ne bánkódj. Lesz még lehetőség.
nah de nem baj, meg jo, hogy tobbezer kilometer van koztunk, mert meg a vegen elmotoroznal "nasztancot" jarni velem
)
Az indulást Veszprémből tehetjük 10-1/2 11-re is .
Hát az lenne a gáz ha valami ismertetőre lenne szükségünk!
Találkozhatunk az eredeti túra indulóponton is akár ( IMO mosó, JET benzinkút)