Én csak irigykedem az elektronikus vénádon! Gratula a flottos megoldások miatt!Nekem tudnál esetleg a szivargyújtóra valami okosságot?
,na ez persze nem müködik.Van valakinek ötlete mi lehet a másik relé?
Ezért pontoztam le.
Gyors gyógyulást és vigyázz magadra!
Egy kis fekete ráférne arra féktuskóra. Azzal a négykerekű bádoggal meg ne gyere nekem... habár mennyi komoly motort lehetne belőle venni!
Haverom vett egy eddig áltatlam ismeretlen márkájú navigációs eszközt (Navigon) és a hozzáadott szoftvert Mobile Navigator 6-nak nevezik.
Amin meglepődtem a szoftver nézegetése közben, az az volt hogy olyan utcák voltak rajta a kis faluban ahol lakom, amik még nincsenek készen és még házak sincsenek ott. Érdekes volt megnézni hogy hogy fog kinézni a környék pár év múlva. Az utcák tervei tudom hogy már jó ideje megvannak, csak gondolom megfelelő vásárló erő hiányában csak az első utcát kezdték el, a többinek még nyoma sincs.
Elnéztem a szoftver készítő cég honlapjára hogy infókat kapjak a magyarországi lefedettségről. Állításuk szerint mindössze 30%os a lefedettség 117407km útszakasszal és 4288 POIval. NavN'GO adatai: 106833 km útszakasz 44227 POIval. Ezek szerint a Navigon több mint 10E kmnyi pluszban van az úthálózat terén az IGOhoz képest, viszont POIk terén a béka segge alatt.
Szóval gondolkodóba estem hogy lehet hogy ki kéne próbálnom ezt a szoftvert is, kérdés hogy találok-e majd letölthető változatot.
OFF vége, ebéd szünet van