Le kell fúrni a fejét, de csak annyira, hogy nyakban elroppanhasson. Tartály fedél leszed, a kiálló csonkot megkoccint, rozsdaoldóz/csavar lazítóz, aztán megfog és kicsavar. Nekem ez bejött. M4-es csavarhoz sajna nincs menet kihajtó. Mielőtt komolyabb kárt okoz az ütlegeléssel az ALUMÍNIUM alap testben, érdemes a fent leírt szerint kivenni a renitens csavart.
Leirnad hogy mit kene csinalni pontosan? Koszi!
Nagyon idegesít ez a csavar.
Szép helyeken gurigáztatok! Lehet, hogy arra fog menni a 24 órás is.?
Szereltem a benzintankot, mert kellett alatta piszkálkodnom. Ugye leeresztem a bengát, hogy le tudjam venni, megcsinálom a dolgom, visszavele, és mondok nem teszem vissza a teljes benzint, mert kell a fűnyíróba is, megaztán már "használt" és olyat motorba nem rakunk. Inkább elmegyek tankolni. Löttyintek bele annyit, hogy a kutig elég legyen, azt felpattanok rá....
Nem is volt gond az utca végéig, de amikor leértem a Bory vári látogatok tömegébe, a gyönyörű, öblös bőgés helyett masszív köhögésbe kezdett a miskulancia.
Annyira, hogy amég az életjelenségeket is kiküszöbölte magából.
Felnéztem a hegyre, és biza nem láttam égő csipkebokort! Nem igen akaródzott hegynek fel hazatolni! No ilyet nem csinál XJ, ha csak nem kényszerítik, hát műszakilag próbáltam a kérdéshez közeledni. Gyertyapipa, gyujtás kapcsoló....
és félve felnyitottam a benzintank fedelet, bár abban szinte biztos voltam, hogy a bele csepegtetett bengának a sarki fűszeresig KI KELLETT volna tartania. Nagyon leizzadtam. Szerencsére a bukó megvédett a frizurám átalakításától. Aztán mivel látom a tankban VAN benga, és épphogy eléri a tartalékos szintet, jött a felismerés is.
NEM TUDTAM HOGY A FOTÓ KÖZÖTT KELL KERESNEM
De yól van, most már megvannak, és szépek ,és öszi, és remélem, jövőre( vagy még idén
)elmegyünk egy újab ilyen túrára...még többen!
... egy elegge kellemetes turan vettunk reszt a Piroskammal
Amugy termeszetesen letezik M4-hez menetmento (pl Hoffmann, Bacho, de talan a Belzer is gyart...Hoffmann tuti)
De a Berber javaslata nagyon jo, es sokkal koltsegtakarekosabb