Vicceltem, bolondoztam a "véletlen" megjelöléssel. Tudatos ez mert az évek során megpróbáltam egyre előnyösebb súly-lóerő arányt elérni, és így még az átmérőt is tudták növelni.
Nekem úgy tünik, hogy a súly csökkentésénél kínból találták ki ezt a megoldást és még jobb lett a fékhatás is véletlenül
A hídak szerkezeti felépítését lesték el
azok, akik nem így gondolkoznak.
Ha már itt tartunk.A Deauville vásárlása elött mentem egy kis karikát vele és mint ismeretlen és idegen gépet átvizsgáltam elötte az önző énem miatt, hogy nincs esetleg valami olyan probléma vele ami veszélybe sodorhatna a próba során. A fékpofákra való rátekintés során azt vettem észre, hogy a hátsók szinte a vason voltak, talán két mm ferrodol volt rajtuk.Magától a kereskedő erről nem tájékoztatott.És ha mondjuk emiatt nem tudok megállni a próba során? Nagyobb felelősségérzetnek kéne lenni ebben a szakmában.Ezután kipróbáltam és a hátsó féket minimálisra próbáltam csökkenteni.Amikor visszaértem mondtam nekik, hogy nyílván ilyen fékpofákkal nem indulok majd haza vele a vásárlást követően, így cseréljék ki nekem.Ezt meg is tették, minden féle plusz díj nélkül.Szerintem viszont ezt nem nekem kellett volna kezdeményeznem.Ha használt motort adok el, már csak a magam megnyugtatása miatt is elmondanám, ha valami biztonságtechnikai probléma van vele.Akkor alszom nyugodtan.Én tudtam, hogy az eladott Vasmadárral az új tulaj biztonságosan elmehetne egy Osztrák Alpoki túrára.
Ez egy kicsit hosszúra sikeredett, de a gardány akkor is jó!