Viccet félretéve, tök mindegy mennyi van benne, ha nem csörög-csattog, nem füstöl se hidegen, se melegen, nem eszi az olajat, és indul mindig, nagy baj nem lehet. Az enyémet 32 ezerrel vettem (92-es) jót röhögtem mert úgyis vissza van tekerve, az isten tudja honnan. De a fent említett dolgokat nem csinálja, kivéve az indulást
, és semmi gond vele.
Még csak annyit, hogy az XJ-ben kb 70 ezer körül lehetett (ami lehetett akár több is) és nem volt sem a motorhoz, sem a pulunghoz nyúlva.Mindenhol eredeti tömítés volt. Azokat a kedves motoros társaimat pedig kimondottan nem tartom semmire, akik a rendszámot letakarják egy fényképen.Miért? Lopott?Végrehajtás van rajta?Az előélete miatt nem szeretné, hogy valaki beazonosítsa? Az ilyen mandró nekem sumák és kész.Én eddig mindegyik motort lecsekkóltam az okmányirodánál, hogy nincs-e valami bejegyzés, ami a tulajcserét megakadályozhatná.Na de elkanyarodtam.Hallgasd az eladót és közben vizsgáld a motorját.
Berber! szerinted az én dobozomba is tudnánk ledet tenni ami a világítással mehetne egybe?A Givi hátsó dobozban benne van a kialakítása a világításnak (négy férőhelyes) és a ledes megoldással lehet, hogy az elektromos hálózatomat sem terhelné nagyon.Szakvélemény?
Amúgy meg más E-betü beütéses puffantyúk is megfelelnek...
Nem izétalak!
Jó ez így ahogy van!
Ezzel ráadásul megspóroltam a telószárvédőt is
Ja meg nekem a tükrök tűnnek elefántfülnek, ez mondjuk lehet az agyara.... végülis szép fehér
Vagy fordítva.
Mint a merdzsókon a tükörbe....
Vagy ne?
Számoltok a plussz terheléssel?
Gondolom ezek a lámpák min. 55 W-osak. Az 100+W ami jól meghúzza az akksit. + a lámpafej ára és a szerelési mizéria
, aztán még a végén mind úgy néz ki mint az elefántfül.
Én inkább a központi fény erejét növeltem egy egyszerü égővel.
Nem panaszkodom. Ugyan nem generális megoldás, de hát annyi fényt nem lehet egy motorra felaggatni
aminél azt mondom, hogy kösz elég... autón persze igen. Ha már ennyire nyomultok, és nem elég egy 100-130 W -nak megfelelő égő sem, akkor már jobb egy 35-55W-os xenon. Nem vagyok xenon hívő de már 10 eFt-ért kapható ilyesmi cucc.
Mindíg az egyszerűbbet keressétek!
.Ezt a káros anyag kibotájtás mérést meg aztán tényleg nem értem.Melyik kipufogóba teszi, minek is?Nem valami fontoskodó, okostolyásba akadtál Te bele?
A motoroknál szerintem ha valamit belehetne vezetni az a teljesítmény mérés.Nagy piaca lenne a gyári kipuknak, meg a gyári elektronikáknak
De ha valakit nagyon izgat akkor külön kérésre meg mérhetik valamelyik vizsga állomáson.
a 17k meg úgyis nagyon látszik egy motoron. Nekem amikor 20 körül volt benne még szinte minden zsír új volt rajta. 40-45 körül már a gyári markolat,gyertyakábelről a színes matricák fakultak, láncszett sem volt eredeti, holott azon látszik, hogy gyári-e vagy sem, főfékhengeren a fékfolyadék csere nyomai általában még ilyenkor nem látszanak. Ülést levéve a tankon látszik fakulás / kopás. Féktárcsa 17nél még váll nélkül kell, hogy legyen bár ez is használatfüggő. Kormányvégsúlyokról a festék is lepattogzik. Kulcsnak a helye is karcos szokott lenni a sok használattól, ha volt kulcstartó akkor a kormánykifli is karcos. Kuplung / fékkar fényesedés esetleg. Lábtartót direkt nem írtam, mert azokat már cseréltem 1x de nem a gumi miatt hanem a koptatógombokat daráltam le róla a Nürnburgringen meg Dolomitokban. A lábtartó gumijai érdekes módon nem koptak túlzottan.
Szóval 17ezernél még nagyon újszerűnek kell , hogy kinézzen a bringa. Kuplung meg hátsó fékbetét kopását azér megérdeklődném.
Jose. Van aézrt közös ismerősünk aki gyerek kilóméterrel árulja a motorját holott nyilvánvaló, hogy a triplája van benne.