Leálltam újraindítom, lámpa elalszik. Hazagurultam, nem mertem tovább menni, felállítom sztenderre, két perc, és még mindig nincs az ablaknál az olaj. Hova a fenébe tűnhet el az olaj 500 méter alatt, sehol egy csepegés, vagy folyás. Délután kiderül mennyi hiányzik belőle, de ez rejtélyes számomra.
Tegnap egy 120 km-es kanyart mentem, nem volt semmi gond. Valami ötlet?
Balban nem tudok segiteni, abbol nekem is csak 1 van.
A szerelő szerint a karbi membránjai miatt lehet. De eddig miért nem csinált ilyet. Általában 110-120al járok de azért ez bosszant.Valaki segítsen mán. Üdv mindenkinek!
Hallottam már "karburátormókusokról", de ez tényleg túlzás... Alapból 2 flakon láncsprayt, meg valami mókus (pele, és egyéb rágcsáló) riasztó szert szereznék be ebben az esetben...
És valóban rohadt drága, mindenféle forgalomba helyezéses, meg műszakis téma. Sebaj, azért remélem ettől még élvezni fogod a motorozást az új szerzeménnyel!
Tavaly jártam így. Én továbbmentem, mondván az újraindítás után elaludt a lámpa + induláskor volt benne olaj (mellesleg leállítás után is volt benne). Nem kellett volna, mert mint utóbb kiderült eltömődtek az olaj járatok és nem volt kenése a szelepeknek. Ezért ki kellett cserélnem a szelepeket. (nem kis pénz és sok idő). Azért, hogy valami jót is mondjak, nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni, mivel lehet, hogy csak az érzékelőhöz nem jutott olaj valamiért és amúgy semmi gond sincs. Hogy hogyan tudod ellenőrizni, hogy valójában mi történt azt nem tudom sajnos. Az biztos, hogy a járatok eltömődése nem általános. Az enyémnél valószínű az okozta, hogy mielőtt megvettem állt kb. 2 évet a kereskedésben, utána 1 hónapra rá elütöttek és állt 1,5 évet amíg újraépítettem az elejét utána nemsokára rá téli leállítás volt és úgy látszik hiába cseréltem benne olajat valahogy eldugult a járat.... Ha nem állt sokat a géped akkor szerintem a 2. verzió a valószínűbb és amennyiben leállítás után látod, hogy van benne olaj, akkor semmi gond nem lesz. Ha viszont eltűnt belőle az olaj akkor nincs ötletem.