, akik meg hallják, hogy jövök, azok ne merjenek odanézni:
Egyébként én a dupla tárcsát irígylem le girl gépéről. Rám férne egy intenzívebb lassulás.
Sajna gurulni még nem tudok vele, mert a jogsi folyamatban van.
Úgyhogy jelenleg csak nézegetem, meg üldögélek rajta. Na mind1. A kérdésem az lenne, hogy mennyi műszerfal világítás izzó található benne? Ha egyáltalán nem világít a műszerfal ( az információs jelzések világítanak), felkapcsolt világítás mellett, akkor mi lehet a gond? Az ülés alatti kis dobozkában lévő biztosítékok jók. Egyébként nagy macera sajátkezűleg kicserélni az izzókat? A válaszokat előre is köszönöm!
Viszont mikor helyére tettem a gépezetet, vártam vagy 5 percig, mire megjelent újra az ablaknál. Túl sok idő. Máskor ahogy sztenderre húzom, azonnal megnézem, a szint középen. Valamiért túl lassan folyik le, pedig elég meleg volt már az olaj szerintem. Olajfogyás eddig nem volt tapasztalható. Szerintem most sem eszi.
Kicsit át van faragva ... szélesebb felni 190-es gumival, ... segge levágva (X4-ről másolva) ... hasa és első sárvédő FJ-ről mintázva ...
Így jobban egyben van a gép, és vizuálisan is jobban lejön a brutális ereje
Kipróbálni még nem mertem(csak a hátsó ülést), talán majd egyszer, ha felnövök hozzá ... egyelőre csak
Elég mögötte menni, és figyelni, hogy húz maga után gumicsíkot az aszfalton egy komolyabb gázadásra ... félelmetes ... na de nemhiába, hisz Yamaha