) Valamint tengely irányban csúszkál is. Ha ez fogja meg, akkor az nem csoda ha sz@rni megy. A fedélben kéne megtámasztani, és vezetni, vamaint biztosítani az állóhelyét. A kupplung meg hadd forogjon. A csapágy terhelése is jobb lenne ha nem féloldalasan (konzolosság miatt) támadná, hanem tisztán axiálisan.
Mégpedig olyan, ahol a fogaskerék hozzáfér a léchez, és megvezeti jól. Nem bronzra gondolok. Kis kenési igény van, viszont egy szorosabb fogás jó lenne. Spec. műanyag fészek kell ide, olaj, kopás, törés álló.
Ezt kiverődésnek híjják falun.
Ha a dekliben nincs és a kosárfedélben meg ugye el kell forognia, tehát ott nem lehet, akkor mi tartja? Másrészt, kihúzáskor mi támasztja? Ne mondd hogy a csapágy, mert sírógörcsöt kapok! (Ráadásul ahogy nézem, annak semmi baja...
Nem esett ki a persely a dekliből?
. Bővebben kifejtve a fogasléc radiálisan 3mm-t is üt a kuplung nyomó fedelében, értsd annyival nagyobb a lyuk mint az a fogasléces tengely. Nincs persely, de szerintem szándékosan nincs megvezetve, mintha úgy lenne kitalálva, hogy majd beáll magától középre. Nincs ez sehogy megvezetve és szerint ez a hang forrása. Kis fordulaton nem áll be középre.
Nem akarok itt nagypofájúskodni, de szerintem bárkit szeretettel látunk. Végülis, nem lehetünk rasszisták, nem rekeszthetünk ki olyan hátrányos helyzetűeket, akiknek nem jutott XJ! Szerintem..
Kecskeméty XJ party lehet jelentkezni!