Ügyes vagy !
.Az asszonytól megkérdeztem a kimenőt a
De felméri, hogy nem tud velem mit csinálni,
).Én egy messzi főldes túrára azért a mostani paripával nem
Még mindíg kemény ágálás folyik ellene... a Fiamban bízom. Remélem összehozunk egy egyszerűbb európai utat. Ez van. Sok sikert!
a motorozz.hu-n én is figyelemmel követem a fejleményeket! Bízom benne, hogy minden összejön a számításaid szerint és sok-sok képpel fűszerezett jó hosszú beszámolóval ajándékozol meg bennünket. Ki tudja, egyszer még a Te leírásod lehet akár nekem is mankó egy hasonló túrához.
Utána eladod?
Vagy még bevállalod Mongóliát?
minden évben ez van
a viccet félretéve otthon leszünk jobb hiján.
Nézem az általam fellelhető rajzokat, és azt látom, hogy a generátorba nem ír szénkefélést!
Nézem az önindítót, abban van szénkefélés, de nem négyszög!
Gratula
Sikerült. Halál pontos középpont. Menetmagméret (! nem menet átmérő!) - 1 mm = a fúró átmérő. Aztán ima.
Mondanál pár dolgot a motorodról? Mennyire vált be? Mennyire kezes városban,országúton, kanyarokban hogy viselkedik?Te amikor vetted hány km volt benne? Volt valahol rozsda? Itt a kipufogó könyökök és a kipufogó dobb aljára és belső részére gondolok első sorban, ja meg amit láttam azon a lengőkaron a kerék előtti összekötön is van! fordulat hol van pl 100-120 nál 5.be (ha jól tom 5 sebességes) Volt e gondod a léghűtéssel, (mondjuk városba 35 fokba,lámpáknál várakozva)? Hány kg a gép? ha jól tom akkor van vagy 240kg...lehet birkozni vele
Várom válaszod, észrevételeid,tapasztalatod!
Nem értem mi értelme egy 24 órásnak? Inkább ugorjunk le a Horvát tengerpartra fürdeni egyet...! Az jobban bejön
Ronyó hova lett? Felénk se néz amióta Burgmanus lett?