. mert nálun lassan fejlövés jár ha elcsípnek egy szabadrepülés érzettel (90km/h feletti értéknél) főútvonalon.
15 óráig megtudod hogy pénteken melyik vonattal jösz vissza és kb mikorra kéne kimennem az állomásra akkor légyszíves majd írj addig egy SMS-t
csak a klima ne lenne olyan amilyen!
ten?
nagyon jo utak voltak
Nem tudnék pengetni azon az utakon (időbe telne mire megszoknám a balratartást)
mindegy szembe
Holnap megyek a témavezetőmhöz egy utolsó konzultálást tartani, aztán ha minden jól megy utána egy mail neki és mehetek köttetni.
Persze hogy elolvasom!
Örülök, hogy sikerült Timinek leadni, én még határidő előtt vagyok és elég húzos a program.
Elég rosszul jöttek ki a dolgok, de ezt majd később fejtem ki.
Majd tovább jövök Miki és Phoenx cuccaival. És termsz a sajátommal!
... és akkor bedobom hozzá a cuccokat. A kérdés már csak Phoenx gombája. De ne aggódj, már van is egy ötletem! MSN en beszéljük meg, és akkor nem lesz félreérthetőség!
Mondtam hogy hallgassatok rám!
De azért nem tesztelném egy 100-130as tempónál ha elcsúsznék mennyire kopna a dolog.
El nek meg csak annyit mondanék! Hallgass csak a nőre, jó szeme lehet, mert én is az ezüstre tippeltem!
És ha a fekete jól néz ki, az ezőst még jobban fog! szerintem. DE persze Gabi szerint pont fordítva!
Min1, meglássuk... Amint lehet én is felteszem őket és cisnálom a képeket róla.
csütörtökre tervetem egy utat pestre délután 5 körül akkor sztem oda is tudnám adni a cuccaid meg Frenky-ét is
aztán beleszolt az asszony hogy inkább az ezüstöt(de ha csunya az ezüst öszeverem az tuti)mármint összeverném csak sajnos erösseb nálam
Na ezzel nem is volt gond. 6-ig lettem volna ma ami jó is volt mert csak borult volt az ég,de sajnos közbe jött egy céges ellenőrzés így bent kellett maradni még kb 7 ig mert keresnem kellett pár dolgot holnapra. Simán kissebb essőcseppekkel el is indultam hazafelé...csaptam is a száját, hogy ne kapjam el a vihart,de kb 7km-re a céltól jött aminek nem kellett vola és eláztunk mindketten rendesen na de nem a piától. (macsek meg én).
eeee
eeeeeee
eeeeee
eeeeeeeejtőőőő lehet segít egy picit