. Gyorsultam egy izmost egy Bandittal és amikor kettesbe váltottam elsőnek alig aztán reccsent a váltóm ahogy bevette a sebességet (na de azér így is nyertem
). Hazajöttem néztem, hogy mi a picsáért nem emel a kuplungom éppen kezdtem ideges lenni amikor észrevettem, hogy a kuplungkarnál az állítócsavar fellazult és nem emelt ki rendesen.
. Minden esetre jól fog kinézni a vason.
meg az is, hogy lassan mindenki megnézte,de te még nem.
Lassan hazaér Guen is kerültem vele Gödöllőig egyet ,de majdnem lefagytunk a motorokról (legalábbis én igen). Na de sebaj kemény vagyok!
mert lassan többet vagyok én is a bal sávban itthon mint a jobboldalon.
. A hétvégén is szabad vagyok de csak szombaton kb.13:00-tól mert le kell dolgoznom a jövőhetet
.
Helló Mindenki!Guen még egyszer nagyon köszi.(A kormányvéget tartsd +nyugodtan El had vergődjön
Parszor voltam arra kocsival(este)Neha alig talaltam helyet,annyian jartak ki este ....beszelgetni a csajokkal
amúgy 51800 volt a 120/70 és a 160/60 Conti Sport Attack.. haverom segítségével kiszedtük a 2 kereket..és felrakták a a gumit.. én meg visszaszereltem a kereket.. de soha az életbe többet.. lefordult a motor a bakról és rá a lábamra.. semmi kár nem lett.. de ugrott a 7végi foci meccs.. így büntetésből .. vasárnap gumit avatok Kakucs Ringen..
Gyeretek. ha tudtok..