Sziasztok! Lehet, hogy már későn szólok, de engem is érdekelne a gurulás. De sajna senki telefonszámát nem tudom. Mikor indultok?
Az Én számom: 70/611-2861
Hali Holnapra terveztünk 1 gurulást Délután balaton felé aki akar csatlakozhat ugy néz ki Bmiki jön meg talán Krisztián ha elérem telefonon mert eltünt mint szürke szamár a ködben Szal ha csatlakozni akar valaki irjon ide forumra.
En vagyok
Vittem ma a icat doktorbacsihoz.Azt monta (amit Phoenx)Bal tarcsam eldeformalodott es azert raz.A pultos neni (Sam,aki fekete miniruhaban volt nagy kivagassal, fekete csizmban) azt mondta hogy darabja 180 font .Mondam majd atgondolom.Ebay: egy par uj 145 .Ugy dontottem varok jovohonapig akkor muszaki val egyben meg csinaltatom,egy elso gumma cserevel.Ja a simeringem meg epp nem eresztett amikor ott voltam
Azt mondta ha valami szar van ,vagy raszaradt bogar az bassza,es azert szivarog neha picit.
Lassan,de biztosan megyunk a yamaha topic aljara.De most tettem ellene.Remelem jo idotok van.En most fejeztem be a melot.Cica furdetes,utanna cica setaltatas
Helló Mindenki!Lassan nekem is goodridge,már ott figyel a garagéba csak fel kő henkőni oszt jó Olaj 5.1 betét kék nissin és +látjuk,mennyire erős a szalag korlát
kicsit későn szolok de mi 13 40 kor indulunk a jancsár selkutról ha gondolod és nem indultál még el semerre jöhetnél velünk is
Azt beszéltük spedee vel lemotorozok feéjük és mivel ott van a horvát határ közelébe átugrunk horvátba és ott is motrozunk egyet, megnézünk egy tavat!
Frenkyiék így nem tom hogy tudnak e csatlakozni, de mi innen boglár környékéről legkésőbb fél 1-1 fele indulunk
Az Én számom: 70/611-2861
Addig nezegettem hoy ugyanojat vettem mint tavaly,meg tavalyelott
Castrol semi sintetic SAE 10W-40, API SJ, JASO MA
csak meg nem dontottem
Vittem ma a icat doktorbacsihoz.Azt monta (amit Phoenx)Bal tarcsam eldeformalodott es azert raz.A pultos neni (Sam,aki fekete miniruhaban volt nagy kivagassal, fekete csizmban) azt mondta hogy darabja 180 font
Azt mondta ha valami szar van ,vagy raszaradt bogar az bassza,es azert szivarog neha picit.
Ma itt olyan 1,5 - 2 cm-es jegek estek + már szinte 2 hete esik....