A kedvesednek meg jó egészséget!S Gábor remélem hazaértél rendben,örülök ,h megismertelek,f@sz@ a géped színe!Kedves Szelim én most felajánlom a fékcsövem,ha ez a gond!
Guen hol a p..ába vannak a képek?
Most jártam arra először.Tetszett!
Kicsit meg komaban vagyok.Tegnap nosztalgia diszkoban voltunk.Kisbaratnom az egesz diszkot megtancoltatta.Termeszetesen megfelelo mennyisegu palinka elfogyasztasa utan.
Helló Mindenki
!Szeretném +erőőősiteni Guen barátom böffentését,mi szerint vasárnap gurulás nemre, korra ,bőrszínre, motor típusra és felekezeti hovatartozásra való +különböztetés nélkül mindenkinek!
(Cigányok,Zsidók,és a néger-kínaiaknak az indulás 1 héttel később.Útvonal Kb -Bp-Szfv-sz-Kapv-Bp!Pontos indulást Guen vagy El fog adni ,mert nekem most nem lesz gépem.Tehát aki jön, lesz aki hoz , esz
Bmiki,Spedee ott leszünk!
Egyébként az én gépemnek is van szexepiljei(sérülési nyomok) , de annyira hidegen hogy ez , a legfontosabb hogy mindig hazavisz, bárhova megyek vele a többi nem számít . Végülis azért van hogy használjuk , és nem azért hogy egy csicsa gépet nézegessünk sztenderen
nagyságrendileg 22 ezer forint az első hátsó garnitúra, ez függ a forint font árfolyamtól