Mert ma születtem
De akkor a válasz igen.
Tudtommmal nincs, de úgy néz ki lehet mégis van.
)..az pedig azert tortentmert apro rozsdafoltok vannak a teloszaron es allitolag az kikezdte a gumit...tehat a sracok lecsiszoltak...azota semmi gond...azt mondtak neha ha latok rajta rozsdafoltot..nagyon finom csiszolovaszonnal dorzsoljem meg...kromozas jobb lenne,de amig ez mukodik...itt meg nem lenne olcso egy komolyabb hozzanyulas...Raneztem a gumiarakra kivancsisag keppen..nem semmi...jol lehuzzak a szegeny motorosokat...en kb 40 ert kaptam egy parat, pedig itt egy kicsit jobb az atlagkereset..
Úgy is lehet alig használt jó állapotú gumikat találni a neten, de itt az apróba is lehet, vagy írj a gumi toppicba tuti segítenek. Keresd Brian-t én is tőle vettem!
.. meg gombát szeretnék majd rá, ami majd szervíz után lesz. egyenlőre menetkész állapotba szeretném tudni.
De nekem is lesz még teleszkópszimering csere (ez kb. munkadíjjal együtt mennyiből jön ki szerintetek?), meg egy új hátsó gumi.
En hoztam haza..tehat en is motoroztam egy kicsit ,de fos volt mert megint esett es a szep teherautok osszekulaztak....jaja ..varom mar a hazamenetelt,de meg elote hazamagyek tavasszal egy hetre(repulovel)...amugy meg az nem is lenne baj ha angolul szovegelnenek,de spanyol etteremben melozok...tehat inkabb a spanyol,purtugal megy jobban...amugy harman vagyunk magyarok...osszesen 6-an jottunk ki a haveri korbol...that itt is jol elvagyunk
nem panaszkodok..
en hibam volt,hogy nem vettem eszre a bajt)...na meg adtam neki par boldog kilometert
De egyenlőre ennyi elég is volt ,emrt még így is fáztam rajta. még ninc sitt az idő. Min1, amúgysem vagyok kész a tavaszi felkészítéssel.
Itt meg mindi esik,pedig az ido jo lenne(marmint a homersklet)...Tegnap meg hatalmas hibat kovettem el...Remek motorozos ido volt, en nem tudom miert (masnapos voltam) es havernak kolcsonadtam a gepemet (az o gixere elektromosan megdoglott)..Tehat o elvezkedett helyettem...Most meg egesz hetre ilyet faza ido lesz..De legalabb ma annyira elalt hogy letakaritottam..lancnak kuplung bowdennak adtam kis kenocsot....Par napja kapott uj fekbeteteket hatra...Meg nem irtam de nyaron tervben van a hazaut
ket het szabi szep tatasan 3 nap alatt haza...a tempo mar csak amiatt is tatas lesz mert egyik havernak honda shadow 750 e van...bar az is viszi a 160-at....na de egyenlore csak terv,majd kiderul.Minden jot nektek
de mostanában őőő sem járt erre
A dobod még mindíg kőőne!