hisz pár ezres a cucc, lehet meglepem magamat karácsonyra.
,de nagyon jó hangja van
Ha angliabol van akkor az mutatja a kilometert is, nem...Igaz hogy kisebb,meg raadasul sarga is de azert lehet latni.....Bar mondjuk ez megszokas kerdese
egyenlőőőre...
a valtonak viszont tenyleg meg kell szokni a hangjat 2.-ba rakasnal....bar szerintem mar mindanyian tudjuk milyen fordulatnal erdemes...en felszintetikust raktam bele utoljara..nekem bevalt...Nekem ami plusz koltseg volt vasarlas utan ...egy teleszkop szimering...meg muszakinal csereltek egy hatsokerek csapagyat....ja ..meg elszakadt a kuplung bowden ketszer ,de utanna megtalaltam a hiba okat
bar meg mindig van egy plusz az ules alatt...remelem tobbet mar nem lesz ra szukseg
Pár hónapja elkapott egy érzés, hogy régen elfeledett motoros múltamat (ez nem volt túl jelentős) felélesszem. Az ember megöregszik és elmegy vagy megjön az esze. Hosszas kutakodásaim során akadtam rá a Thudercat-re és egyből beleszerettem. Miután nem értek a motorokhoz hozzátok fordulnék néhány kérdéssel.
1. 192 cm-es magassággal áldott meg a sors, ezzel vajon hosszútávon kényelmesen elcsuroghatok ezzel a motorral?
2. Tudtok nekem megvételre ajánlani egyet, vagy olyan helyet mondani, ahonnan laikus is biztonsággal vásárolhat (mostanában szeretnék egyet megszerezni).
Elöre is köszi