kinem fog egy házias fiút,mint a nagy lányom,mert nem tudom azt írtam már,hogy az elköltözőtt a barátjával ! ők jól meg vannak hála istennek,egyenlőre
na de azért ha már kóterbe vagyok, ott néha elkap a rendet kellene rakni, meg elmosogatni... na jó az is csak azért mert nincs több tányér, vagy már tele van az asztal, vagy esetleg lépni sem tudok
alig várom,hogy a séródat levághassam
)de az ár érték arány kivállonak tünik.
Ez az e-bay csodákra képes részemre...
Kitartás Timinek! Én is visszamentem, és a héten be akartam fejezni a gyakorlati megvalósítást, de sajna a srác aszonta, hogy a héten nem tud segíteni, így sajna át kell értékelnem az időbeosztásomat, mert ápr elején nyelvizsga. Jó ez csak egy alap!
Egy tuti, ügyesnek kell lennie, majd mosolyog, és máris fél siker!
a multkor tema volt az undertail...regabban talaltam egy pesti ceget akik csinalnak...bar cat nincs a listaban ,de ha valaki megkerdezne
kivancsi lennek az arra is
igen kész van a szalon,már csak takarítunk,azztt lehet dolgozni,de én idáig is dolgoztam csak kupiba!de most már jöhetnek ,,lányok,fiúk,beindulhat az üzem!
Tolj be valami erősset.
.Dehogy valami öröm is legyen benne minden most lett beállítattva rajta és lejavítva (fényezésen kívül).Mindenről számla van, hogy rendszeresen szervizelt a gép meg minden.
meglássuk!
a séróóigazíítást majd eccer, lehet inkognitóbamegyek! jah nem már rég lebuktam... láttad a fejem!
amúgy ha kell, én simán megcsinálok bármit, sőt szeretek főzöcskézni is!