...
mert ugye azé csak váltós meg minden szal jobban nagymotorosnak érzi magát az ember rajta mint 1 robeszon. meg ugye azé a simo-t folyton csiszolgatni kell szal aki megtanulja a simo-ját szerelni annak később se lesznek gondjai a szereléssel, persze csak bizonyos korlátokon belül. nem tagadom én is elfogadnék 1 ilyen nagyobb kaliberű robeszt de akkor eladnám ls az árából vennék 1 TZR-t
.
Jártam régen döntögetni az aeroxot és sosem fostam, hogy mikor esek, mert nem holmi bicajgumi volt rajta hanem 140-es Pirelli, aminek az árából kijön egy szarabb simó. Most nem akarok senkit cseszegetni ezzel, de hogy ha már pár ember ekkora marhaságokat beszél azt csak sajnálni tudom.
Én egy robogóért oda nem adnám a szimómat... (R125-ért mind2-t
) Szerintem nem a legjobb motor, sőt... De sokkal jobban élvezem vele a motorozást, több biztonségérzetem van rajta (mivel a lábam közt van a motort), robogón meg mintha széken ülnél, ha kanyarodsz akkor meg mintha budin, mert szarsz h mikor esel.
Azt bírom, ismerős most vett egy fulltuning robogót 70-es henger, sportkipuff, mit tom én milyen gyújtás stb... 60-ig nem bírt vele otthagyni, igaz 90-et megy, de gyorsulásba városba sztem nem rossz a gyári szimómhoz képest... Kanyarba, körforgalomba meg 2X körbemék mire ő 1X.
Bocsee... tényleg akk nem figyeltem....