Kérdezz-felelek

Motorozással kapcsolatos kérdésem van

Fémforgács az olaj leeresztő csavaron.

1 Sziasztok. Még új vagyok a Fórumon. Most vettem a múlt héten egy Suzuki Rn 125 motort. Mivel a motor rég nem volt használva és az olaj is elég fekete volt benne gondoltam lecserélem. Először sajnos rossz csavart tekertem ki. Azt amelyik a váltón az N fokozatot tartja. (csvar+rugó+kis hengerszerű) Ennek a csavarnak a végén találtam egy kis apró fémtörmeléket, plusz a szűrőben egy picit. A motor szépen jár, nem kopog, nem csörög. Viszont behúzott kuplungnál halkabban jár a motor. Szerintetek mekkora a baj?

Vásárlás GSXR vagy R1

0 Sziasztok, motorvársárlás előtt állok. Suzuki GSXR és Yamaha R1 ben gondolkozom. Tapasztalatok, típushibák, ki melyiket ajánlja?

Yamaha Neos 50 2T 2004

0 Szép Estét! Nem rég vettem egy Yamaha Neos 50 2T-t. (2004) Nos eddig tette a dolgát ment is rendesen. Ám haza felé tartottam olyan 60km/h-val mikor észre vettem,hogy elkezd lassulni a motor úgy,hogy közben teljes gázt húztam. Le lassult szép lassan majd meg le állt. Utána hiába rugdaltam,önindítóztam semmi nem segített,szóval tolhattam hazáig. Nos a kérdésem az lenne,hogy esetleg valaki rendelkezik ilyen motorral,vagy pedig esetleg van-e tipp mi bánat baja lehet. Segítségeket köszönöm! További kellemes estét!

KTM EXC 400 Supermoto futómű

0 Hali! Tudnátok esetleg valami tippet utcai supermoto futómű beállításra, keményebb vagy puhább, kb hány klikk keménytől visszafele, hátsó rugóstag és első teleszkóp, fent lent egyaránt (KTM EXC 400 2001)? Felszereléssel kb 80-82kg vagyok.

Suzuki rm 250 erő hiány

0 Sziasztok Nemrég vettünk egy suzuki rm 250 2002es modelt és hamar előjöttek a bajok. Először a power szelep amit az előző gazdája rosszul rakott össze azt megcsináltuk és működik. Majd megvolt az olajcsere új gyertya illetve gyertyapipa, kábelt is kapott viszont amikor menet közben nekihúztam a gazt elkezdett dadogni majd azután forgott csak le. Fúvókákat újakat vettünk bele karburátort ki tisztitottuk és már elég szépen megy viszont nem egyből forog le néha egy picit megtorpan.. Mai napon kipróbáltam egy másik 2 ütemű 250es krosszmotort és ég és föld volt. A kawasaki amit ma kipróbáltam egyből emelte az elejét még 4.ben is és érezhetően nagy különbség volt erőben a kettő között.. A suzukiban is szinte új dugó gyűrű a kawasakiban szintén. Szerintetek mi lehet a probléma?

Rmz250 endúrózni?

0 Sziasztok Főként endúrózni(határjárás) , de minimálisan crossozni keresek ideális motort! Az endúrók álltalában nehezek, ezért kezelhetetlenebbek. Kérdésem az lenne, hogy az rmz250r mennyire felelne meg szerintetek erre a célra? Feltételezem, ha egy endúrót használok crossra, az nem biztos, hogy jó a motornak De ha cros mocit veszek endúróra, abból baj nem lehet, max meg lesz kímélve a moci!

Kawasaki 750s Fejidom zörgés

0 Valaki meg tudja mondani hogy miért zörög a fejidom fordulaton. Alapjáraton nem de fordulaton mint az állat.

Scarabeo Kereket keresek

0 2005/250 Piaggio blokk Hátsó kereket keresek tárcsa 240 mm 5 felfogato csavar80 mm re egymástól Hol tudnék venni van e valakinek ijen Köszönöm 06205510996

Szikra nincs

0 Peugeot speedfight 2 nincsen szikra ebben kérném a segítségeteket amit már tudtam azt néztem rajta de semmi nincs köszönöm a választ

Motor blokk

0 Megtudja mondani valaki hogy annak mi a szerepe?

am6 kuplung kiemelö szimering csere

0 Azt szeretném kérdezni hogy a kiemelö pálcát ki lehet huzni vagy meg kell bontani a motort érte?

Generic trigger x 50 alvázszám

0 Valaki tudja hogy hol van? Meg ha nincs akkor mi a büntetés?

Z1000 Kawasaki

0 Z 1000-es 2015 vagy 2016 hoz keresek a vízhűtő elé szerelhető vmi védőhálót, ami a BMW ken is van (gyárilag). Tudna vki segíteni ? Köszönöm B. Laci

Cdi problémák.

0 Megvtudja valaki mondani hogy ennek mi a pontos megnevezése?

Szerelőt keresek Üllő, Budapest környékén

0 Van egy Kymco People 50-es motorom. Sajnos vagy 2 éve nem használtam, be sem indítottam. Tud valaki egy olyan szerelőt (Budapesten vagy környékén), aki gatyába rázná, hadra foghatóvá tenné? Köszi!

Ktmsx250300

0 A motoron keihin pwk 38- as karburátor van és nem találok hozzá gyári adatokat, hogy mekkora fúvókákkal kell rendelkezzen a normális fogyasztás érdekében mert jelenleg nagyon zabál Most az alapjarati fúvóka 45- ös a főfúvóka 168- as de ezzel a kombóval megeszi a gatyám Kinek milyen tapasztalata van ezzel kapcsolatban? Köszönöm előre is a segítséget :)

Szerelőt keresek Gödöllőn és környékén

0 Gödöllőn és környékén keresek megbízható szerelőt Aprilia Pegaso 650-hez

Kawasaki EX 500 1999 hűtőfolyadék rendszer

1 Sziasztok, nemrég vettem a motort, és az lenne a kérdésem, hogy baloldalt a benzincsap alatt egy függőleges hűtőfolyadékcsőbe egy kis fehér műanyag tartály van bekötve, a függőleges csőbe középen van beillesztve, alul felül szorítóbilincsekkel. Kicsit csepeg, ki kellene cserélnem, de azt sem tudom mi az...kb 4-5 cm hosszú, hengeres, a két vége az átmérőjénél jóval kisebb csőcsonkokkal végződik. Megköszönném a segítségeteket. Üdv.

aprilia tuareg 350 alkatrészek

0 Űdv mindenkinek segitségre lenne szűkségem aprilia tuareg felujitása előt álok és alkatrészekre lenne szűkségem első sorban főtengely vezérmű szijhoz valo fogaskerekek oldal idom első fék hatsó rugó valaki tudna segiteni vagy hol tudnám be szerezni?

Honda Rebe l500

0 Sziasztok. Valakinek van tapasztalata Honda Rebel 500 motorral .

Garázs mocinak Debrecen Epreskert.

0 Sziasztok. Keresek Debrecenben a Mikepércsi út közelében motor tárolására biztonságos és alkalmas garázst bérelni.

Sziasztok.. Lenne egy 150ccm gy6 os automata quadom.

0 Kellene a kapcsolási rajz de sehol nem talalom... Esetleg valaki tudna segiteni benne? Elore is köszönöm

Sziasztok, 1150 Rt abs elektronikai hiaba esetén valaki tud valami segítséget ajánlani?

1 ABS lámpa folyamatosan világít, a szivattyú folyamatosan működik, de még nem égett le..., féklámpa nincs. A felkiáltó jel alatta folyamatosan világit. Most a kikötésen gondolkozom, de jó lenne, ha meg lehetne menteni. Segítséget előre is köszönöm! Üdv! Czudor Gyula

FZR 1000 Genesis

0 Hétfői vizsgára keresek első oldalidomot Yamaha FZR 1000 (1987) .