Kérdezz-felelek

Motorozással kapcsolatos kérdésem van

Laverda lb 125 uno

0 Laverda lb 125 uno márkatársakat keresek. Alkatrész és tanácsok kellenének. Köszönöm

Milyen is az Arashi?

1 Érdekelne, hogy milyen az Arashi féktárcsa? Esetleg valaki használ már ilyet? Vélemények érekelnének!

Milyen tipusu delorto karbi morini blokkos sr be

0 Sziasztok. Valaki tudna segíteni milyen tipusú 17.5mm-es delorto karbi kellene a morini blokkos sr-be ami jó?! Mert van sok féle fajta!? Valaszokat elôre is köszönöm!

Aprilia Scarabeo 50 ditech átalakítás

0 Segítséget kérnék Aprilia Scarabeó 2t 50 didech átalakításához milyen típusú karburátor és Dc-Cdi gyújtás kell hozzá Kösz előre a segítséget.

Kategória váltás?

2 Sziasztok. Egy babettával kezdtem el motorozni. Szerintetek érdemes leni valtani egy komolyabb 50-esre (váltósra gondolok) A2 előtt.( Legkorábban 2020 nyaran kezdeném az A2-es jogsit.)

QUAD vétel

0 Sziasztok. Olyan személyt keresek aki kintről szokot quadokat behozni. Akár több darabot is vennék. 06306904440 ezen a számon elérhető vagyok

Termosztát

1 Sziasztok 97-es zx6r van szó Az a gondom hogy nem melegszik fel a motor üzemi hőmérsékletre, már több alkalommal is cseréltem termosztáttot de mégis fent ál a hiba tudtok nekem segíteni hogy mi lehet a gond

A babetta nem kap benzint

1 Adott egy babetta 210 es át alakitottuk cafe racer stílusura a benzin tank így most egy a babetta vázára felhegesztett csövön van vízszintbe. Eleinte jó volt a benzin ellátás de egyik naprol a másikra nem folyt a benzin a csövön. A karburátor mindnehol tiszta. Ezt ki is probáltam ugy hogy a karburátorrol a benzin csövet leszedtem és fecskendeztek bele benzint és igy jól ment. A csap is tiszta mert amikor megnyitom rendesen folyik a benzin. Ami még fura hogy a tankbol csak akkor folyik a benzin amikor valahol megbontom a csövet. Pl lehuzom a karbirol vagy a szűrőről mivel ezen csőre valo szürő van. Ennek a problémának a javításába kérek segítséget. Egyp arra is gondoltam hogy mivel most a tank vízszintben van a kisebb hidrosztatikai nyomas miatt nem megy rendesen a benzin de ezt az cáfolja hogy kb egy hétig igy is jol ment. A válaszokat előre is köszönöm.

Jogosítvány kérdés

1 Sziasztok, Mi a tapasztalat akkor, ha kipróbálod a motort (pl piactéren gyakorolsz vele) de még a jogsi készítés folyamatban van és a rendőr megállít? Köszönöm!

Simson fordulatszámmérő

0 Vettem egy Simsonra való fordulatszámmérő garnitúrát. Fel is raktam ahogy kell. De a főtengelyre menő menetes csigát állandóan eltöri valamiért.l Kettöt cseréltem már de megint eltörte.

Rieju mrx 50

1 Sziasztok. Lenne egy olyan kérdésem hogy a moci csak fél gázon pörög ki ha odahúzok neki lepöfög. Már kapott csapágyakat szimeringet újakat. Új hengerszettet új 17,5 karbit. Gyári légszürőt. Egyszerűen nem tudom miért nem pörög ki full gázon. Mintha elmenne benne az erő. Ha valaki tudja mi a baja írja meg. Megköszönném. Üdv.

Yamaha wr 400f

1 Sziasztok az lenne a kérdésem hogy van egy wr 400f endurom és az 5.sebeséget bizonyos fordulatnál ki dobálja esetleg nem veszi be tudna ebe segiteni valaki hogy mit nézek nésesek meg esetleg milyen alkatrészeket keresgéljek hozá

Yamaha tzr 50

0 Hello szép napot mindenkinek, Yamaha tzr 50 jó állapotú idomokat keresek! Akinek esetleg van az kérlek írj nekem. További szép napot

Sportmotorról könyvek, cikkek

0 Üdv! Tudnátok ajánlani könyveket, cikkeket, bármilyen anyagokat ami a sportmotorozással kapcsolatos? Pontosítva, pályamotorozással. Főleg a technikai megoldások érdekelnének, műszakilag mivel másabb a motor mint az utcai. Esetleg tippek és praktikák. Koncepciók, különleges megoldások és egyéb ilyen dolgok.... Elsősorban Magyar nyelvű érdekelne, viszont annak tudatában, hogy kevés ilyen van, ha tudsz egy angol nyelvűt ne tarsd magadban. Nagyjából lejött remélem, hogy mit szeretnék. Előre köszönöm mindenkinek.

2004es 1200es Banditon van fordulatszám szabályozás?

0 Sziasztok egy rövid kérdést szeretnék fel tenni. 2004es 1200es Banditom van, ezeknél fordulatszám szabályozás gyárilag hogy néz ki? Hangra gondolok. Megvan a motor már hónapok óta, most először szerettem volna letiltatni saját magam örömére, és teljes gázon olyan, mint ha egy dízel autónak nyomnám tövig a gázt, csak búg/visít. Nincs meg az a jellegzetes sor 4-es fordulatszám szabályozás, amiért sokan rángatják a gázt. Neten próbáltam keresni videókat, kisebb banditokról találtam csak rev limiteres videókat. Ne ítéljen el senki, nem az a lényeg hogy annyira borzasztóan hiányzik mert állandóan koppgázon szeretném tartani a kart, csak kíváncsiságból megnéztem milyen hangja van szabályzáson, mert egyébként baromira tetszik a hangja a mocinak, nem gondoltam rá hogy tiltáson úgymond "csalódás" fog érni. Köszönöm a válaszokat előre is.

Olajdekli javítás csere

0 Elnézest, suzuki gsxr600 k8 motorrol van szó.

Olajdekli javítas vagy csere

2 Sziasztok, sajnos olajcsere kozben túlhúztam az olajleeresztő csavart és elrepedt a dekli. Tudtok segíteni ,hogy hol tudnám megjavítatni vagy esetleg hol tudok újjat rendelni? Köszönöm válaszotokat.

suzuki rg80 gamma alkatrész

0 Szisztok azt szeretném kérdezni hogy valaki nem e tudja hogy hogyan tudnák használttan blokkot,fötengelyt dugoval comletett ami használhato , 80 as ba

nem indul a moci

1 suzuki gsx750f,gyujtás van de nem indul,mi lehet a gond?elöre is köszi a válaszokat

nem indul a moci

1 suzuki gsx750f,gyujtás van de nem indul,mi lehet a gond?elöre is köszi a válaszokat

UMA852 GSF1200S tulaját keresem

0 Keresem a fenti Bandit gazdáját. Van nálam valamije.

Motowell Magnet 50 2T Variátorgörgő

0 Sziasztok. Mekkora ennek a robogónak a gyári variátorgörgő súlya? Merthogy szeretném hogy jobban gyorsuljon,de ugy hogy a végsebesség ne nagyon csökkenjen,mekkora görgőt érdemes belerakni ?Köszönöm a segítséget előre is!

Motowell Magnet 50 2T Variátorgörgő

0 Sziasztok. Mekkora ennek a robogónak a gyári variátorgörgő súlya? Merthogy szeretném hogy jobban gyorsuljon,de ugy hogy a végsebesség ne nagyon csökkenjen,mekkora görgőt érdemes belerakni ?Köszönöm a segítséget előre is!

Bmw K1200S

1 Tervezem egy ilyen beszerzését... Csak nem tudom 30-50ezer km el meg szabad e venni 11-12 éves vasat,Mert nem szeretnèm Rákölteni a gatyám. Akinek volt ilyen leirhatna pár dolgot....köszi!