Kérdezz-felelek

Motorozással kapcsolatos kérdésem van

Beverly250 vizpumpa összeszerelés

0 https://alkatresz.robogowebsho... kérdésem ezen a csapágyak után a végén a hornyolt közfarabot simán mint a csapágyakat rámelegítve teszem csak rá vagy ragasztani is kell?

Vízpumpa beverly250 összeszerelése

1 A kérdésem hogy a felújíttó készletben a tengelyre a közlő kereket csupán hideg - meleg összesajtolással kell összerakni vagy célszerű ragasztani is mint pld hermetit? Köszi..

1999 sc 33 cbr 900 rr

0 szép napot! 99 sc 33 (kék -narancs) ot szeretnék felújítani . hol lehet a pontos szín kódot , mintát és matricát beszerezni ? Köszönöm !

Sziasztok az én kérdésem az lenne hogy ...

0 Mit ajánlanátok nelem endurozásra könnyü terepen , iskolába járásra és kisebb túrákara 125-ös motorok közül (Mit? Miért?) Válaszokat előre is köszönöm!

Kawasaki klr 650

0 Sziasztok most vetem egy motrot kawasaki klr 650-est és asszt szeretném meg kérdezni tőletek hogy hogyan lehet meg spanolni a vezér láncot?Me kicsit halacodik a ball oldali dekni felől hogy csőrőg előre is kőszőnőm segicségeteket Űdv Robert

Szerintetek milyen 50-es vagy 49-s gyerek motort vegyek?

1 Nem tudom milyen gyerek motort vegyek? Mert a mostanit már 3-szor vittük el ugyanazért a problémáért. Szerintetek érdemes újat venni?

kawasaki z 750 s

0 üdv!z 750 s mocim lett 2006 évjárat, hejzetjelzőt szeretném ledesre cserélni hm, nem tudom a kivételét, a hejéröl, ehhez kérnék segitséget.köszi!

Lifan 140-em légszűrővel nem működik

0 Hali! Ha leveszem a légszűrőt csak akkor pörög ki teljesen a motor. Bármilyen légszűrőt rárakok szaggat a gázadásnál.a karbim: mikuni vm22 (26mm) Azt mondták hogy sok benzint kap és azért működik légszűrő nélkül. A tűt már levittem teljesen. És a levegő csavart is kitekertem. De még mindig nem jó. Fúvókázáson is túl vagyok. Rendeltem új karbit ( Ma jött meg (molkt 26mm) új szívócsonkkal és új légszűrővel. A hiba továbbra is változatlan. Esetleg a blokkba valami nemstimmel? Valaki vélemény!? Volt már az oldalon korábban egy ugyanilyen kérdés de nem láttam rá választ.

Dirt bike 125ccm olaj csere

0 Dirt bikemben olajat szeretnék cserélni 10w-40 4T de nem dudom hogy hany decit kell Bele önteni ?? Esetleg valaki tudja??!

Papiroztatás

2 Segítséget kérek Tőletek. Hogyan tudnám az okmányok nélküli 125 ccm motort le rendszámoztatni, ha semmit nem tudok az elő életéről, és csak egy váz számom van ( adat táblám sincs) ?! Hova menjek? Kihez forduljak? Esetleg a váz száma alapján valami alap infókat tudok e lekérdezni valahol?

Derbi senda 2010 , 50ccm, D50B0 blokk remegés?

0 Valaki segítsen már nekem adott egy derbi senda 50 es 2010 es gyári bontatlan - uj kerékcsapágyal! 55 nél kicsit beremeg a blokk 60 nál semmi 75 remeg, a csavarok megvannak húzva, minden jó állapotú de valamikor nem remeg mitől remeghet? Halottam azt a Balance tengelyt de sehol nem találok rolla semmit valaki segítsen már létszives! Eggyik ismerősömnek EBS blokk van 80 anat lazába veri remegésmentesen!

Yamaha XT 600 henger, hengerfej kompatibilitás?

0 Üdv mindenkinek. Yamaha XT 600-nál a henger és hengerfej kompatibilis bármely másik XT 600 modellről? (Például "34K01" típusú hengerhez felszerelhető a "2KF" vagy a "34L" vagy bármely másik hengerfej?)

2015 ös wr 250re milyen fokozat kijelzőt lehet rákötni??

1 nem tudom pontosan milyen tipust lehet..

Hol tudok venni?

1 Sziasztok van egy Cagiva Super City 125ccm es motorom. Kiment benne a bendix. Elkopott a fogaskerék rajta. Már nagyon sok helyen megnéztem de nem kapok sehol bele újat. Hol tudok venni ?

Mit vegyek?

0 Nem biztos hogy jó helyen topicolok, de váltás előtt állok, és nem igazán tudom hogy mi legyen a következő. Mindenképp két-személlyel kényelmesen motorozható és természetesen megbízható típust keresek. Szemezgetek a Honda VFR 800 X-el. Nem igazán száguldozni akarok de ha kell azért mozogjon. Mit tudnátok ajánlani? Köszi Gaben

Hornet vs Fazer

0 Nem tudok dönteni! Segítsetek! Honda hornet (1998as 600as 35000km) vagy Yamaha fazer (2001es 600as 37000km) Extra: A Yamahan r1es első villa van. A horneten gianelli kipufogó. Köszönöm a válaszokat!!

Aprilia RS 125

0 Sziasztok vttem egy 2007es Aprilia RS 125 nincs benne kilométer óra spirál már vettem hozzá de az órán kìvül nem tudom a másik vége hová megy a 98as ön az első kerékhez ment de ebben sajna ott nincs hely... Tud valaki segìteni?

Motorválasztás előtt állok, Mi a véleményetek?

0 600as banditomat cserélném nagyobbra de nem tudok döntést hozni! Suzuki GSX1250F és Yamaha FZ1S a két kiszemeltem. Mindkettő nagyon tetszik mindkettőt probáltam. Dee megbízhatóságról, tipúshibákról még nem tudok semmit. Akinek van tapasztalata a két tipússal kérem irjon hogy mire figyeljek! Köszönöm!

Mi lehet a baj?

0 Van egy Suzuki DRZ 400 SM típusú motorom. A generátort tartó csavarok eltörtek és elment a töltés, de a motor működött, használtam csak mindig tölteni kellett az aksit. Kivettük a tekercset megtekercseltettük vissza lett rakva, de a motor nem indul. Vettem bele egy teljesen új tekercset hátha az a baj, de a motor még mindig nem indul. Már van benne új gyertya új olaj stb. Más a motoron nem lett szétszedve csak a bal oldali dekni ahol a tekercs található. Mi lehet a baj? Találkozott már valaki ilyen problémával?

Honda CBF 600 visszapillantó rezgés

0 Sziasztok, Honda CBF 600 visszapillantó tükör rezgésével lenne kérdésem. Mindkét visszapillantóm rezeg. Két estben szűnik meg a rezgés: váltáskor, amikor a kuplungot benyomom és 160 km/h sebességnél. Volt valakinek már hasonló esete? Mit tett a megszűntetésre. Amit a motorról tudok: törve volt, valamint kipufogó cserélve lett. A szakszervzben tippelgetni tudnak csak és nem javasolták, hogy találgassanak az ár miatt. Ez rendes volt tőlük. Szóval ha tudna valaki segíteni a hiba megszűntetésében, nagyon megköszönném

Suzuki vx 800 gyújtás hiba

0 Sziasztok segítséget kérnék van egy Suzuki vx800as motorom most vettem de már hibásan nincsen szikra a trafokat kimèrtem de igazából nem tudom milyen érték a jó,a gyújtás vezérlőt is ki cseréltem de nincsen szikra,ha valaki tudna mondani valamit róla még köszönöm.

A Suzuki Motornál tesztvezetèsen járt már valaki? Mik a tapasztalatok? Meglepetésnek szànnàm.

3 A páromat szeretném meglepni a születésnapjàn egy élményvezetéssel/tesztvezetèssel. Nagy vágya, hogy kipróbàlhasson egy GSX-R1000-et/1200-t, vagy egy DRZ-t. A Suzuki oldalán sajnos sok infót nem találok erről, csak egy jelentkezési lap van. Az elképzelésem az, hogy foglalok egy időpontot mondjuk fél - 1 órára, és ez idő alatt akkor a Párom kipróbàlhatná, nyomhatnà ami a csövön kifér:) pl. egy tesztpàlyàn... Vagy ez a valóságban nem így működik? Ők mondják meg,hogy mennyit mehet és hol? Van valami extra követelmény?Jogsija persze van, A2. És kb. mennyire vannak betáblázva, hónapokkal előtte érdemes foglalni? Árban ez mennyi lenne vagy ingyenes? Érdemes-e ezekkel a kérdésekkel felkeresnem őket, mert vásárolni nem szeretnénk és több helyen azt olvastam, hogy sok helyen szívesebben fogadják azokat, akik vásárlási szándékkal érkeznek tesztvezetni... Minden infót szívesen fogadok ezzel kapcsolatban!

Honda XL 350 hez dugattyú, gyűrűk, szimeringek hozzávetőleges árat tud valaki mondani?

0 Honda XL 350 hez alkatrész rendelésre van valakinek ötlete, jól bevált forrása? Dugattyú, gyűrűk, tömítések, szimeringek... Előre is köszönöm!

Szelephézag gyári érték

0 Yamaha xj 400 Diversion gyári szelephézag értékeit valaki meg tudná osztani velem? Előre is köszönöm!!!