Kérdés

  • {{f.name}}
{{errorMessage}}

Honda cr 125

Sziasztok. Tudna e valaki tanácsot adni, miért nyírja ki a gyertyát egy féle óra alatt? Már a harmadik gyertyát teszem bele és 30 perc alatt tönkreteszi.

Suzuki rm 250 forditva indul

sziasztok , a motorom forditva robban be ,hattal megy . Tudnatok tamnacsot adni hogy hogyan lehetne megcsinalni?

Vesrah szelepek

Sziasztok! Érdeklődnék,hogy esetleg a Vesrah márkával van e valakinek valami tapasztalata?Legfőképp a szelepei érdekelnének,hogy milyen a minősége,de bármilyen Vesrah-al kapcsolatos észrevétel érdekel. Köszi előre is.

Gsr 600 2006 FI hibakod help

Sziasztok ma beinditottam motort és fi kezdett villogni motor ugyanúgy működik kiforog stb mi lehet a gond? Illetve Pesten környékén tud valaki ajánlani olyan szerelőt aki perfekt ért ezekhez a gépekhez? Nem találomra cserél ki dolgokat? Köszi.

Sziasztok , egy kis segítségre lenne szükségem nem kimondottan motoros témában

Már évek óta tag vagyok az oldalon. Több albumot is sikerült feltöltöttem az évek során ,de most valamiért nem jelennek meg a képeim. Milyen formátumú és mekkora méretű képet tudok feltölteni,ami meg is jelenik? Mert sehol az oldalon nem találtam ide vonatkozó információt. Segítségeteket előre is köszönöm!

Kawasaki Er6F vs Er6N

Van valami külömbség a két motor között ? Teljesítményben vagy nyomatékban A Er6f és az Er6N között...?

Szerviz program

Sziasztok suzukinak mi a szerviz programjának a neve? (ha megszeretnem szerezni) köszi

Mijen olaj kell a polaris sportsmanba

Sziasztok ha tud valaki segíteni azt megköszönném pár napja vettem egy polaris sportsman 700-as quadot de nem tudom hogy mijen olaj kell a motorba előre is köszönöm

BMW C650 vélemények

Sajnos egyetlen magyar fórum sincs a kérdésben emlitett motortipussal kapcsolatban. Jópár darab van belőle eladó, de tulajdonos véleményeket, vásárlási tanácsokat nem találtam. Burgman 650 vagy BMW C650?

Kawasaki Er6f kipufogót szeretnék cserélni.

Üdv. Kawasaki Er6f-en kipufogót szeretnék cserélni egy gianellit vagy akrapovicot , és az lenne a kérdésem hogy egy zx6-r-röl(2004) pászolna rà? - motort még most hozzák külföldröl. És hogy annak is a vége 51mm-es ? Az er6f-nek...?

Folytást, hogy lehet megszüntetni Hondánál?

Honda CBR 500F PC20(1988-as évjárat) 35kw van lefolytva és szeretném a gyári 56 kW-ra emelni!Mi lenne a teendő,milyen alkatrészt kell vennem és hol?Ha fúvókát kell cserélni mi a méret és hol tudom beszerezni?

Dekompresszor

Szisztok A honda xl 600rm nek kell dekompresszor hogy öninditóval beinduljon? A választ előre is köszönöm.

Motor épités

Sziasztok 97 es nx500 as dominátor idomjai jok a 93 as nx 500 asra?

Abs visszajelző

Sziasztok Egy Honda CB1000R büszke tulaja vagyok immár egy teljes hete. Van valami ami nem hagy nyugodni és pedig az abs visszajelző a műszerfalon. Inditás után is égve marad,viszont ha elindulok kb 20 km/h felett kialszik. Ez az abs hibáját jelzi vagy egy normális? A választ előre is köszönöm

Ti milyen motort ajánlotok nekem?

19 éves vagyok, 90 kiló (ha ez számít valamit), és ~195cm magas.A2-es jogosítvánnyal rendelkezem. Van motoros előéletem, mármint dombon kiskorom óta quadoztam, motoroztam. Jelenleg egy Kawasaki klr 600-am van, viszonylag hozzá vagyok szokva a nagyobb súlyhoz. Amit eddig kinéztem az Suzuki DRZ 400SM(ami a problémám vele hogy nem találtam eddig túradobozost). Első utcai motor vásárlás előtt fogok állni nyár vége felé, van még időm. Szeretnék a jövőben túrázgatni, de egyébként munkába, suliba járnék vele. Már olvasgattam cikkeket ezzel kapcsolatban, de kevés helyen tértek ki a méretekre. Kawasaki er-5-ön tanultam, és tettem le a jogosítványt, nem jött be abból a szempontból hogy előre kellett hajolnom, és kicsinek éreztem. Lényegre térve a kérdésem hogy szerintetek ezen adatok alapján milyen motor lenne az amin elférnék, beleférne a A2 kategóriába és lenne elég keretem a megvásárlására, és fenntartására. (max 800e. nem szeretnék abba a hibába esni hogy megveszem a motort, és nem tudom megvenni a teljes felszerelést.) Olyan cikkeket várok továbbá amik ilyen témával foglalkoznak. (igen én is keresgélek). Köszönöm a válaszokat, és hogy időt szakítottál arra hogy elolvasd, és foglalkozz a témával!

Mitol jon csapagyas hang a motorbol?

Sziasztok. Van egy honda cr 250-esem ziripelo csapagyas hangot kezdett adni,gazadasra felerosodo hangot adott, kicsereltuk a fotengely csapagyakat+szering . Mikor megjott a csapagy es megforgattam hangosabb volt mint amit kivettunk , de beleraktuk mondvan hogy uj es majd kap kenest, osszeraktuk a motort es meg mindig olyan hang jon a blokkbol, lehetseges hogy a csapagy rossz volt? Szedjuk szet ujra?