Kérdezz-felelek

Motorozással kapcsolatos kérdésem van

Yamaha TTR250 karburátor

1 Üdv.! Yamaha TTR 250-hez (1998) keresek karburátort vagy érdekelne komplett blokk is!

Piaggio x9 500 nem indul

1 Sziasztok. x9 500 am van, szépen indul teszi a dolgát, de mihelyst eléri az üzemi hőfokot megáll, mindha nem kapna benzint és lefullad, majd nem lehet beindítani. Ha lehült ujra indul.Valaki tudna ebben segíteni? Köszönöm.

Interphone csatlakoztatás

0 Van a bukómban egy nolan n-com b1.4. Sajnos ezek csak nolan termékkel hajlandóak kommunikálni. Az utas bukómban viszont egy bt2 pro van, ezek se kommunikálnak más gyártók termékeivel. Van valami ötletetek, hogyan lehetne a kettőt párosítani és bluetooth-on keresztül használni? Üdv!

Interphone kapcsolódásra megoldás?

5 Üdv! Van 4 db LEXIN LX-R6 típusú átbeszélőnk, kettőt tudunk egymással csatlakoztatni. viszont mi hármat vagy mind a négyet szeretnénk egyszerre, úgy hogy mindenki kapcsolatba legyen mindenkivel. Addig eljutottunk, hogy a Hostnak kinevezett készülék egyik sávon az egyikkel, a másik sávon a másikkal tud beszélni, de egyszerre egyikkel sem, és a másik kettő sem. Angol (És más) nyelvű használati útmutatót papír alapon nem kaptunk hozzá, neten megtaláltuk, viszont számunkra nem írja le egyértelműen. Videók reprodukálása eddig nem vitt sikerhez. Valaki lenne szíves küldene egy használható videót, vagy leírná hogyan tudnánk kivitelezni a kapcsolatteremtést? Előre köszönöm a segítséget!

Ad valaki egy napra bèrbe suzuki hayabusàt?

1 Sziasztok fèrjemnek szeretnèk a 40. Szülinapjàra egy hayabusàt egy napra. Nekünk ilyen motorunk volt 7 èvig ,imàdtuk,csak csalàdalapìtàs miatt eladtuk,azóta fèrjem az audijàval úgy megy mint a hayàval. Szeretnèm neki egy napra vissza adni a règi szèp emlèmeket,csak jó àllapotu rendszeresen szervizelt motor èrdekel. Bèrelni kölcsönzőböl ilyet nemtudok, valaki segìtsen fizetek.

Honda mtx 125r km óra spirál

0 Most vettem egy 1994-es honda mtx 125r-t,és nincs rajta km óra spirál. Van valakinek ilyen eladó,vagy tudnátok segíteni milyet kell venni és hol lehet olyat kapni? Köszönettel: Peti

2 m-es ember tud motorozni?

2 Vannak olyan sportmotorok amik jók ilyen magas embernek?

Választási probléma

0 KTM SX 125 Supermoto ? vagy KTM EXC 125 Supermoto?

Karburátor Probléma

4 Sziasztok. Problémám a következő: Husqvarna Tc 450. 2004. Mikuni Tmr 41 Karbival van szerelve. És rengeteg üzemanyagot kap a motor. Cseréltem már az összes fúvókát plusz a tűt is le engedtem. Keverék csavart is állítottam. De semmi nagy változás. És kb fél óra alatt megeszi a gyertyát. tiszta korom. És nem indul be vele. Új gyertyát bele teszem azonnal megint jó. Füstöl feketén. Valami tippetek van? Köszönöm.

Aprilia sr 50 r tuning ?

1 Van egy sr 50 r (karbis) motorom. 62km/h a vége mert full gyári és a kipufogóban sok fojtás van meg duplakatalizátoros stb. . Szóval szeretnék elérni egy jó gyorsulást és 90 km/h valós végsebességet. Amikre gondoltam az a giannelli v2 extra kipufogó és a malossi multivar variátorszett olyan görgőkkel ami nagyobb fordulatot ad. Valaki tudna mondani valamit ezekről vagy tanácsot adni ehhez a teljesítmény eléréséhez? A válaszokat előre is köszönöm!

Nem megy a összes henger

0 Aszt szeretnem kerdezni van egy yamaha yzf 600 motrom,nem megy a osszes henger,holott szikrat ad mindegyik gyerta vadi ujak.benzin kap,kabelozas rendben,mit lehetne meg megnezni hol a hiba?

Hornet fojtása 35kW-ra honosítás előtt vagy után?

0 Le szeretném fojtani a motort 35kW-ra, tudtok esetleg helyeket mondani ahol ezt megoldják? Honda Dream-ben tudom, hogy megcsinálják, de érdekel hogy van-e árkülönbség a a többi között és ha van akkor mennyi. Illetve külföldi okmányokkal rendelkezik a fojtást honosítás előtt vagy után érdemes megcsinálni?

valaki cserélt-e már yamaha fz6 nakedon kuplungbowdent?

0 mennyire kell megbontani a motort?

Drz400 s elaső lámpa

0 Hány wattos izzó való az első fejidomba?

Kormány bibi

0 Sziasztok. Help kéne 2009 es cbf600 on lassítàsnàl ak kormány picit beremeg ha elengedem. Tudom, nem engedjem el.De eddig ezt nem csinálta. Új gumit kapott Dunlop gpr300 at mert mindenki dicsérte. Az első 150 km ok volt. Aztàn jött ez a bibi. Szerelő állított a villan szerintem ez a baj de nem szűnt meg a gond. Volt valakinek ilyen baja? Esetleg ötlet? Mennyire gaz így menni vele?

Erről tud valaki valamit?

0 https://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/gsx_1300_r_hayabusa/suzuki_gsx_1300_r_hayabusa_k4_akcio-12782608

Fojtott motor vásárlás külföldről, annak itthoni forgalomba helyezése lehetséges?

1 Külföldön (pl.: Németországban) nagyon sok 35kw-ra fojtott motort lehet kapni, akár egy Hayabusát is tud venni az ember fojtva. Alapvetően egy Ducati Monster 696-ot szeretnék venni fojtva, mivel itthon lefojtatni lehetetlen. Ha veszek egy ilyen motort (fojtottat érvényes külföldi iratokkal, melyekben 35kw szerepel) azt itthon forgalomba lehet helyezni minden gond nélkül vagy úgyanúgy lehetetlenség a procedúra? Mi van ha külföldön vásárolt fojtott motor több mint 70kw-ról (tudom, hogy a monster nem az, de még gondolkozom más motorokban is) van lefojtva? Mennyire könnyen lehet műszakiztatni, forgalomba helyezni a fojtás kivétele után, ha az ember megszerzi a korlátlan jogsit? Köszi a válaszokat!

Milyen 50ccm sportmotort vegyek ?

0 Nagyon megtetszett a Yamaha Tzr 50, Derbi GPR 50, és az Aprilia rs 50. Kinek mi a véleménye ezekről a motorról ? 200 ezer forintom van rá,használtan szeretném. És hol tudnék olcsón hozzájutni? A válaszokat előre is köszönöm !!!

Magas olajfogyasztás Kymco people s 125

0 Üdv márka társak és hozzá értők.Kymco people s 125 a legujabb szerzeményem.Nagyon szép megkimélt gép 14000 km van benne.Nem füstöl,könnyen indul halk járású.Soknak találom az olaj fogyasztást,szinte hihetetlen kb 150 km után a két nivó közé sülyedt a szint.Mi lehet a gond?

Gyorsitasi problema

2 Nemreg vettem egy 2001es 600as fazert. A problemam,hogy 140 fele nem nagyon akar gyorsulni. 9000 korul neha picit visszahokol. Mi lehet a baj? Karburator? Elore is koszonom.

Aprilia rs 50 2008 hibakod

0 Amikor a motorra raadom a gyujtast villog 5x a motor hibakodja. Mit jelezhet pontosan?

Aprilia sr 50 Factory kijelző

1 Van egy 2009-esévjáratú SR50 karbis Factory robogóm, ami menet közben ER 0006 hibakódot ír A motor rúgásra elindul motorikusan hibátlan viszont nem mutat semmit a kijelző és a mechanikus kilométeróra sem. Az önindító nem megy, a duda sem, illetve irányjelző,féklámpa visszajelző sem.. A biztosítékok jók, a csatlakozók jónak tűnnek . menet közben néha bekapcsol a digitális kijelző akkor szokta kiírni a hibakódot de pár mp után megint nem mutat semmit. Ha valakinél előfordult ez a hiba megköszönném a segítségét!

Yamaha Fj 1200-as . olajcsere után nincs olajozás...?

0 Sziasztok ! Fj 1200-as . olajcsere után nincs olajozás...? A kuplung felőli oldalon hengerfejen lévő ellenőrzőcsavart kitekerve 60 sec után sem jelenik meg az olaj. Viszkozitás jó ,olajszűrő jól van benne, de szűrő, ill. szűrőfedélház nélkül is próbáltam.... Előre is kösz az okosságokat...

yamaha r6 RJ09 menet közben leáll ...

0 Sziasztok, segitseg kene...:olyan,mintha nem kapna elegendö üzemanyagot...es amig rajta marad a gyujtás,nem is indul ujra....csak,ha ujbol (kulcs elfordit)gyujtás,,,es pöccre indul,hogy aztán majd 15-vagy 200 km után kiteszem üresbe es ismet leáll,,,nos,erre a problemára kerek segitseget.A választ elöre is köszönöm 1 lui