Kérdezz-felelek

Motorozással kapcsolatos kérdésem van

Suzuki Gemma Questo 90

3 Suzuki cs90 gemma questo màrkatàrsakat, tapasztalatokat, motor alkatrészt keresek!

olajfolyás Honda CRF

0 Egy kis segítséget kérnék, ötleteket? CRF 250x - ről lenne szó, ahol az alábbi jelenségek jöttek elő. - váltókar tengelynél csepegett az olaj, biztos nem jó már a szimering ezért szimering csere, sok olaj nem volt már a váltóban így olaj betöltés. - ezt követően indulás, de már megint olajszivárgás, elég jelentősen, immáron fent a kuplung tengelynél - elviekben nyomás nem lenne szabad itt legyen, - a levegőztetők átnézése során a váltóba fújva - közben a váltó olajbeontóje kitekerve nem áramlott a levegő, kompresszor kicsit befujás, és utána áramlott a levegő, - ismételten indulás, úgy tűnt hogy elhárult minden, pár perc alatt néhány kör megtétele után, a meleg motornál, álló helyzetben a levegőztető csőn keresztül tenyérnyi mennyiségű olajfolyás , csepegés, különösen álló helyzetben néhány full gázhúzás után, folyamatos olajfolyás. Mi okozhatja ? Előre is köszönöm. Olajszint ellenőrizve lett, természetesen a váltóból hiányzik (egyébként szint alatt volt az újratöltés után, a blokkból minimális hiányzik)....

Lefullad a motor fekezeskor ?

0 Hello. Amikor meg szertnek alni , amint behuzom a kuplungot azonnal lefulad a motor ... mi lehet a baj? KTM Super Duke 990 2006 rol van szo . koszi elore is .

Esés utáni felszerelés

2 Üdv! Sikerült a szezont kezdenem egy elcsúszással. Egy jobbos kanyarban 70km/h tempóval lefeküdtem, ütést főleg vállal, csizmával, és szerintem minimálisan fejjel csillapítottam. Csúsztam tovább a kavicságyig alkaron és térden, majd a kavicságyon megpörögve a gödörbeesést kézzel és térddel csillapítottam. Csúszás során a fejem szinte nem ért le. Elesés pillanatára nem emlékszem, csak arra hogy bemegyek a kanyarba, és hogy már fekszek és csúszok. Ami rajtam volt. -Motoros csizma (Csak karcos lett, szerintem a jövőben használhatom) -Motoros nadrág (egész sípcsont és térd felszakadt, nem használom többet) -Protektoring és vesevédő (Ez kérdéses, vesevédőnek semmi baja nem lett csak szivacs, viszont a protektoring elég jól kapott esésnél a válla ütődött, csúszásnál a kabát kiszakadása után ledörzsölődött az alkarja. Szerintetek használhatom a jövőben) -Kabát (kiszakadt alkar, nem használom) -Bukósisak (levertem, de arra nem emlékszem mennyire, a fejem fájt utána. Egy kis ütésnyom látszik rajta és egy picit a plexin csúszott) Tudom képek nélkül nehéz meghatározni hogy használhatom-e még a bukósisakot és a protektoringet a jövőben. De azért mit ajánlotok? (Képeket később tudok mellékelni majd)s További részletek: Bitumenen kb 7-8m csúsztam csúsztam, aztán kb 2m kavicságy, és egy jó 1,5m-es üt töltésen leesve, a töltés mellett egy 1-1,5m-el álltam meg. Ha valakit ez is érdekel, szerencsére én minimális sérülésekkel,de jól vagyok. A motoron érintetlen idom nem maradt, kormány elhajlott. Köszönöm válaszotok! Bajtársi üdvözlettel, Patyi

Gumi kérdés

0 Sziasztok azt szeretném kérdezni, hogy a Suzuki DRZ 400 ra milyen méretű és típusú cross gumit ajánlanátok?

Motorszállítás kishaszonban

0 A segitsegeteket szeretnem kerni. Autovasarlas elott allok, es mindenkepp valami olyan "dobozt" szeretnek ami eleg igenytelen, olcso a fenntartasa es 2 motor elfer benne. Viszont mellette kis ugyes. Gondolok pl a regi scudora. Azzal a napi ingazas sem problema. Ha van valakinek a temaval kapcs. Tapasztalata az ne tartsa magaban!!! Koszi!!!

stihl olajat lehet-e rakni krosszmotorba?

2 Üdv, valaki segítene nekem abba hogy 250-es yz be a stihl olaj menyire jó és menyire nem?

Milyen motorral kezdjek ha sportmotor a cél?

2 Üdv! Teljesen szűz vagyok a motorozás tekintetében, de sok éve lappand bennem a gondolat nagyon vonz a dolog. Az A kategóriás jogosítvány megszerzését tervezem a közel jövőre. Végső célom egy GSXR 750-es lenne, de tudom ez így merész gondolat amiről jobb ha sokáig csak álmodozok még. Milyen köbcentijű, esetleg konkrétan milyen típusú motort kellene vegyek majd elsőnek, amin tanulhatok, ami rávezetne a későbbiekre? Valaki tudna nekem részletes felvilágosítást adni? esetleg cikkeket ajánlani? Köszönöm!

Kawasaki ZX6R kutyacsont gyári mérete,hossza?2002-es

1 Kawasaki ZX6R-nek tudja vki hogy mennyi a gyári kutyacsont mérete,hossza?

97es Honda cr 125 nek a váltója melyik evjarattal azonos?

0

Yamaha thundercat 1997 a motor azonnal leall ha visszanyomom a sokkot

0 Hello. Volna 1 olyan problemam hogy sokk nelkul nem indul a motor, es hidegen nem porog fel. Ha huzom a gazt all le. Ha bemelegszik ki tudom porgetni, de relantin nincs. Es elindulasnal lefullad es leall. Mi lehet a baj? Kosz elore is

Keeway RKV 125 Blokk szorulás, és ami utána jön

0 Sziasztok, 1 éve van B125 jogsim, és szert is tettem egy Keeway RLV 125 motorra (tudom nem motor, de idén lesz korlátlan jogsi). Egy hosszabb 250km-es túra közben megszorult a motor, és úgy táncoltam rajta, hogy ne essek el, mint még soha. Szerencsére nem estem, nem lett baj. A motor komplett felújításon ment keresztül egy helyi "szerelő" által.Viszont sehogy nem áll össze a motor. Már a fele árát ráköltöttem. Ami cserélve lett: Főtengely, dugattyú, gyűrűk, henger, csapágyak. A blokk szét lett rántva, majd összerakva, gyári alkatrészekből. Azóta az a baj, hogy hidegen nagyon nehezen indul szívatóval is. Magas fordulaton durrog a kipufugó, 1500km es bejáratás után se tudok, csak 85-el menni, korábban 90 utazóval simán ment, 110 volt a vége lejtőn, szakadékba, és egy boeing tolt. A "szerelő" össze vissza mókolgat, nagyobb főfuvóka kell bele, van nyári/téli fúvóka. ??? Meg hogy jó ez, csak engem nem szeret....:-S Egy szó mint 100. Most kezdtem a motorozást, de nem hagyom, hogy ezek elvegyék a kedvem, csak bosszant hogy nincs megoldás. Mi lehet a baj? (tudom látatlanból esélytelen) Nincs a környékemen egy szerelő, aki értene hozzá, és megnézné. Nem akarom bontóba eladni a járgányt, csak megcsinálni/csináltatni rendesen. Válaszokat előre is köszönöm. (Egy lelkes újonc)

Bse 125 cc

0 Sziasztok. Valaki tud erről a pitbikeról valami infót dobni mennyireegbízható járgány hobbira!? Alkatrész beszerzés menyire egyszerű hasonlók!

Cagiva elefánt

1 Sziasztok olyan kerdesem lenne adott egy cagiva elefánt 350 egyik pillanatról a másikra elment az egesz áram a motoron se gyújtás se semmi egyáltalán nincs áram ..Hol.kezdjek el.keresgélni elore is koszonom

Hogyan lehet megtanulni a nagy kategóriájú motor vezetését?

1 25 éves vagyok és már 10 éve motorozok, persze kis mopeden. A jó öreg Simsonon kezdtem, majd átnyergeltem Kymco agility 50-re az utóbbi pár évben. Az elmúlt 10 évben már közel 20 ezer km-ert motoroztam, de elkezdtem kacsingatni a nagyobb kategóriák felé. Egy 5-600 as motorra gondoltam, azonban ne hazudjunk. Ez elég durva váltás lenne, tehát ezért is érdeklődnék nálatok, mint tapasztalat motorosoknál. Hogyan lenne érdemes elkezdeni? Előbb egy 250-essel szokni és azzal menni 10 ezer km-ert, hogy megszokjam? Tudnátok linkelni esetleg nagyon jó összefoglaló cikket ez ügyben? Nyilván nem vagyok Rossi, tehát meg kell tanulni mindent az alapoktól. Ki mit javasol? Köszi a segítséget.

Tudja valaki hogy hova kell bekotni a fordulatszam merot egy yamaha xj600 on.

1 Lecsereltem a regi orakat egy digitalisra es nem tudom bekotni a fordulatszam merot.

Honda CBR 125 R honnan?

3 Közel egy éve keresek Honda CBR 125-öst de sajnos eddig sikeretelenül. Beszéltem már Honda szervízzel, valamint naponta 4szer megnézem neten (kepesmotor , hasznaltauto ). Szerintem nincs túl nagy elvárásom de lehet ezzel van baj... -Fekete, 2008+ évjáratú (Jc 39 típus) , magyarországon megtekinthető és kevesebb mint 40.000 km legyen benne , de ez már mellékes ha az első 3 teljesül). Sokan mondták már hogy inkább vegyek mást de nekem nagyon fontos lenne... Eddig 2 volt ami majdnem összejött. Az egyik augusztusban, de azt hirtelen megvették előlem, a másik idén februárban, viszont mikor indultunk volna érte a tulaj meggondolta magát, és SMS-ben vissza mondta. Holnap lesz egy éve hogy beleszerelmesedtem, de egyre reménytelenebb a dolog. Első motorom lenne, 20 éves vagyok. Szerintetek?

Honda xr 600r berúgókar

0 Honda xr 600 r hez keresek berúgókart! Évjárat 1989!

Motoremelés kerékcseréhez

1 Két motoron egyszerre szeretnénk kivitelezni kerekek kivételét, gumicsere céljából. Orrsúlyos motor, hasára felfektetve elég labilis. Ti hogy kivitelezitek ezt? Alternatívákat várok, az sem lenne baj ha itthon szerkeszteni kéne hozzá valamit. Köszönöm a válaszokat! Széles utat!

honda ntv 650

0 üdv!olyat keresek aki ismeri a honda ntv 650motort!vettem 1et és szeretném tudni mikre érdemes figyelni.köszi!ha lehet privátba, kérnék telszámot hogy tudjunk beszélni .

Yamaha FZ6N-re milyik gumi szerintetek?

1 BRIDGESTONE BT023 MICHELIN PILOT ROAD 2

R1 2003 alapjárat ingadozás hirtelen gázadás után

0 R1 2003 ha huzgálon neki keményebben a gázt akkor el kezd az alapjárat ingadozni és van mikor le is áll... 3000ig nehezen megy utánna huz...de ha behuzom a kuplungot menet közben leáll.ekkor nehezebben is indul be. Várok vele kb fék orát és pöccre indul mintha mise történt volna...mi lehet ?

Szerelőt keresek

1 Megbízható szerelőt keresnék a 125-ös Yamahámhoz Pesten. Tud valaki segíteni? Pár csip-csup dolog lenne csak, ám a soroksári yamaha szerviz borsos áron méri magát. fonagy.monika@gmail.com -ra is írhattok. Köszönöm szépen!

doboztartó doboz honda cbf

2 sziasztok 2007-es Honda CBF 1000es motoromhoz keresek gyári hátsó és oldalsó doboztartót és oldal dobozt.