Kérdezz-felelek

Motorozással kapcsolatos kérdésem van

kipufogó..

0 üdv.vettem honda revere,szeretnékrá, sport kipufogot, ami kiadja a v2 t,de a motort, kiméli,tapasztalathiányában kérnék segitséget.üdv!

Motoros ruha

2 Sziasztok. Szeretnék venni egy új motoros ruhát, de csak repzol os érdekelne. Eddig még sehol sem találtam! Ha tudnátok segíteni nekem ebben hogy hogyan juthatok hozzá azt megköszönném ! Válaszokat előre is köszönöm.

Honda XL 125 ' 85 blokk nélkül de full egyben mennyit érhet ?

2 Sziasztok ! Pár éve még enduros korszakomból ( 2009 ) maradt rám Honda XL 125 ' 85 ös mocim , a blokkját egy hiba után eladtuk karbistól és azóta a fészer mélyén áll , más blokk került volna bele meg cross idomokat kapott volna de a projekt 9 éve megállt és életem jelen állásában már nem is fog folytatódni ezért is adnám tovább a komplett vázat ... jelenleg nem tartózkodom otthon így a kép illusztráció de színben teljesen ugyanaz és nagyjából az a helyzet amit a képen láttok ( nem ilyen csili vili persze ) , az ülés szakadt és nincs hátsó lámpa búra . Mennyiért lehetne így eladni szerintetek ? Válaszokat nagyon köszönöm .

Suzuki gsx-r 750 k6

1 Sziasztok. K6 os gsxr olajteknö elrepedt az olajleengedo csavar melet, eleg ha megragasztom vagy csere? Esetleg valami mas megoldas? Valaszotokat elore is koszonom.

E jeles lámpaüveget keresek

1 Yamaha xvs 650-en lévő kiegészítő lámpáimhoz szeretnék venni 105 mm-es átmérőjű "E" jellel ellátott 2 db lámpaüveget.Kösz a segítséget merre induljak ez ügyben?

kymco 150 people s

1 sziasztok, segitsetek légyszi mi lehet a motor baja kicsit jobban huzom neki és mintha nem kapna üzemanyagot lehörög utána pár mp mulva magához tér dugulás lehet vagy leszabályoz?

Sachs X-Road 125 vélemények?

0 Wikipédia szerint a legrégebbi német motorgyár volt, mit gondoltok róla?

Kawasaki kfx 700 tapasztalatok, minden téren.

1 Kfx700-ról szeretnék pár használói véleményt kapni. Értem ez alatt maga a Quad teljesítményét, felfüggesztését és az adott problémák szervízigényét illetve alkatrész ellátással kapcsolatos "problémákat" és bármilyen tapasztalatokat. Válaszotokat előre is köszönöm!

DUCATIST4 SZERELŐ

1 VALAKI DESMODOKI TELEFONSZÁMÁT MEG TUDNÁ IRNI KÖSZI

bse 150 pro

1 Sziasztok keresek bse150 pro pitet eladót ha tudtok segiteni köszönöm

Használt kipufogó Virago xv750 silver tail eladó

0 Kitűnő állapotban gyári kipufogó eladó.

vfr 800 vtek szelephézag állítást hány km - ként ajánlatos elvégezni ?

5 vfr 800 2002

Sr factory szíj mérete?

3 A szíjon 833982/0 áll de ilyet sehol sem találok valaki tud segíteni ebben?

Sziasztok elektromos harley rollerekkel új generációs gépekkel szeretnék túrázni mi ennek a menete.

0 A nagy darab srác én vagyok, és elegem lett a 17 év 12 órás sofőr munkából .

Gyertya kép

1 Simson S50, nem müszerekkel lett beállítva a gyújtás, megszakítós. Mit gondoltok róla? Vélemény?

Nem indul, egyesben nem forog a lánc

3 Sziasztok. Mi okozhatja azt a hatalmas problémát, hogy üresben nem indul a motor. Önindítót meg nyomom csattanó hang és nem történik semmi. Megpróbáltam egyesbe rakni és tolni de nem forog a lánc nem tudom mozgatni egyesben és kettesben sem. Egy hete volt utoljára megjáratva, pöccre indult, mentem is vele nem volt semmi gond, azóta csak állt. Valaki valami ötlet? Köszönöm a választ előre is. Yamaha mt-03

Nankang sportiac wf2

5 Valakinek tapasztalata ezzel a gumival kapcsolatban? Viselkedés, kopás, megbízhazóság... 1000_es sportmotorra kerülne, de félve adnék ki érte 40.000ft-ot (ami perrsze nem sok egy párért) ezért kéne egy kis megerősítés attól aki már használt ilyet. köszi

gyetyacsere

1 Valaki meg tudja mondani hogy kawa zx 10 04-en hogyan a tenébe lehet a gyertyapipát /trafót/levenni mert a váztól nem fér ki

Cserélni kell egy pár dolgot a quadon.

1 Sziasztok. Most vedtem egy suzuki ltz400at. Cserélni kéne rajta 1-2dolgot. Pl.lánc,lánckerék,fékbetét,olaj,olajszűrő. Hol érdemes ezt beszerezni? Előre is köszi.

Hűtő tömítő

1 Valakinek van tapasztalata? Vettem egy flakonnal ( wynns radiator stop leak)

Suzuki 650s bandit nem pörög ki max 7000 for

0 Sziasztok,Érdeklődnék nem e tud nekem valaki segíteni, olyan probléma jött elő a motoromon, hogy meggyek vele kb 20km adig nagyon jól megy. És utána elfogy belőle az erő és nem akar ki pörögni max 7000 for 130km óra olyankor a vége, és gyengén húz. Előre is köszönöm a válaszokat.

Apprilia sr 50 d-tech

1 Sziasztok vásároltam egy d-tech robogót amivel nem is lenne baj . Csak olaj nélkül ment el volt törve az olaj cső és nem vettem észre. és ki cseréltettem benne a főtengely hengert dugót. És most egyszer be röffent és azóta világít a chek engine lámpa és nem indul . mi lehet a hiba oka valaki tud segíteni hogy mit ellenőrizzek ?

Motorszerelő

0 Debreceni szerelőt keresek akinek szép munkája van megfizethető áron.

Suzuki gsx 250

0 Suzuki gsxr 250-es motort vennék üzemképesen donornak