Kérdezz-felelek

Motorozással kapcsolatos kérdésem van

Vélemények az adott motorról ?

0 Pontosabban az érdekelne, hogy szerintetek érdemes-e belevágni, és eleve mi okoz ilyen jelenségeket, mint amiket leír az eladó. https://auto.jofogas.hu/hajdu_bihar/Yamaha_Fzx_250__Zeal__67461928.htm

Uj kipufogot szeretnek venni

0 Sziasztok egy uj kipufogot szeretnek venni a girella smt-re lehetőleg nagyobb motor kipufogojat szeretnem atteni tudnátok mondani konkrét kategóriákat?

Kawasaki GPZ 500 R beleférne A2 jogsiba?

1 Keresgéltem a neten, de konkrétet nem találtam. kw esetleg lóerő adatokat, illetve milyen anyagi vonzata lehet, ha a motor ideglenesen kivan vonva? Válaszokat előre is köszi

Milyen időközönként ajánlatos olajat cserélni? Milyet?

3 Üdv! 2002-es Yamaha xt600e-ről van szó. Léghűtéses (Vázban van az olaj). Hány kilométerenként érdemes olajat cserélni? Milyet márkát, és milyen viszkozitásút? Jelenleg egy Castrol olaj van benne, ha jól emlékszem 10W-50-es. kb 1400km-t mentem vele csere(vásárlás) óta. Még az olaj barnás. Gépkönyben nem találtam használható dolgokat ezzel a témával kapcsolatban. Továbbá egy ismerős Motul 300v 15W-60-as olajat ajánl 1000km-enként. Vezetési stílusom és alkalmazási területem: Városban és falun is használom egyaránt, nincs szerintem nagyon csapva a motor. Munkába járásra is használom.Kisebb túrákon voltam, 1 személlyel viszonylag kevés cuccal. Szerintem ennyi információ elég a megállapításához. Széles utat, jó szezont!

honda mtx125 fötengelyt keresek

0 mtx125 fötengelyt keresek

sos derbi senda r kormánycsapágyat keresek....

0 derbi senda r kormánycsapágyat keresek, vagy ami jó hozzá !!!

Szerelőt keresek yamaha R1 2000 évj

0 Hellò mindenki Yamaha R1 2000 szakértő szerelőt keresek aki átnézné nekem A-Z ig a legutòbbi szerelés òta ( hüvely repedés) nem mizsikál ùgy ahogy kellene ... yamaha R1 "specialistást" keresek aki precìz megbìzhatò, kit ajánlotok ?

koso dr2 müszerfal programozása

2 hihába irom bele a kerék kerületét nem hajlandó méri a sebességet mi lehet az oka ?

Olajcsere?

1 Lecseréltem az olajat pontos mennyiség szűrő normálisan meghúzva!Inditás után nem alszik el az olajnyomás lámpa!Mi a gond?

Drz lábtartó

0 Sziasztok Drz 400-e re szeretnék valahogy hátsó lábtartót tenni!Hogy lenne a legegyszerűbb ?

Suzuki Burgman

0 Suzuki Burgmant szeretnék vásárolni 400 vagy 650-est!Melyiket ajánljátok és mikori évjárattól?Válaszaitokat előre is köszönöm!Üdv.:bubble75

Aprilia SR 50 Factory Ditech -el 2006 -os kapcsolatos vélemények?

2 Rég óta nézelődök robogók után, és ez az ami igazán megtetszett. Mit gondoltok róla? Megérné azt a 170-180 -as árát? Sok gond van vele?

YAMAHA SCR950 - mi a véleményetek a gépről?

3 Mi a véleményetek a Yamaha SCR950-esről? Minden érdekel, amit gondoltok róla.

Plexi vásárlás.

1 Sziasztok. Az lenne a kérdésem hogy Takachi Tk 100 típusú bukósisakra lehet valahol sötétített vagy színes plexit kapni? A Választ előre is köszönöm.

Szombathelyen legközelebbi motoros bolt Ausztriában?

1 Melyik osztrák településen található a magyar határhoz legközelebbi motoros bolt, ahol 1000ps-es ruházatot forgalmaznak?

wr400f 1999 enduro váltóprobléma

0 Üdv. Abban szeretném kikérni a véleményedet hogy mi lehet az oka annak hogy a tengelykapcsoló kidobja az 5. sebességet illetve szaggatva megy, pedig új váltót van benne?! A másik kérdésem az lenne hogy a hengerfejből kijövő két csőnek mi a szerepe és hova is kellene mennie?

Bukósisakról vélemény kérés

2 Az lenne a kérdésem hogy mi lenne erről a sisakról a véleményetek? Cagiva Mito 125-höz lenne. A választ előre is köszönöm ! Itt a sisak: https://www.aliexpress.com/ite...

nem pörög ki

1 Sziasztok.Szeretnék tanácsot kérni.Van egy 95 ös Yamaha Tdr125- ösöm.Az a problémám vele,hogy nem.pórög ki rendesen mindíg.A karbimból folyt a benzin ezért vettem bele tűszelepet ami segítettbis,de azóta nincs alapjáratom és ha húzom neki akkor ratatázik és nem pörög ki csak egy kis időre.Olyan mint ha elfogyna az üzemanyag,Esetleg valaki tudna e tanácsot adni a probléma okára?Előre is köszönöm.Üdv.

Ki hova jár endurozni az országba ,ahol kalandos a terep

0 Pest megyeben lakok és a kornyék(nagykáta) kimerul par erdoben ,es szantofoldek meletti mezogazdasagi utakban.

2008 Yamaha FZ-6 S2 szerelőt keresek.

0 Olyan gondom támadt a motorommal amire keresnék megoldást,a jelenség az hogy hidegen nagyon szaggat a motor de ha bemelegszik akkor a jelenség megszűnik, ha valaki esetleg tudna segíteni azt megköszönném.

2001 aprilia rsv 1000, milyen olajat ajánlanátok bele? Köszönöm.

0 Olaj csere elött állok, de nem tudom pontosan milyen kell bele

Pegaso 650

0 Udv néktek :) Kerdesem a kov adott 95 os pegaso 650 es 17.5.19 en pesten jartam semmi gond de 17.5.22 en inditas es csak fojt a benzin a tulfojon(levegoszuro haz) Ha jol tudom a karter gaz a fekkar mellet levo deklibol kiveztev a levegoszurobe ,ahova a Aprilia logo van.Na de min.Az van h be inditottam a motort az elejen nem akart csak pufogott stb stb de mikor jart szepen miegy mas utanna lealitottam es a levegoszuro hazban Sargas habos nyalat kuldott vissza!!Kerdeznem szerintetek hengerfej tomites lehet a hiba oka?? Ha kell tudok egy kisebb videot es kepet kuldeni a szituaciorol. Elore is koszonom segitsegeteket.

Egy 1994-es motor birni fogja az ujj hengert,ujj dugot??

1 Az lenne a kérdészem ,hogy van egy yamaha tdr 125-ősőm 1994-es évjárat és én teszek bele ujj dugot ujj hengert azt birni fogja e a gyári fötengej és a gyári hajtokar??

Babetta alkatrészek fillérekért

0 Régen Babettával róttam a köröket. És ahhoz ajánlanák egy számomra releváns oldalt: http://alkatreszkiraly.com/shop_artspec.php?artspec=6&select1=Babetta%20alkatr%C3%A9sz Szerintem nagyon jó áraik vannak. Meg örököltem fater régi Simson S51-ét. Azt is innen öltöztettem át. Nekem bejött az oldal.:) Szép napot! Ha már itt tartunk mi a véleményetek erről? https://www.hasznaltauto.hu/motor/bmw/bmw_k_1200_gt-11501253 Szeretnék váltani a jelenlegi Szuszkámról.:)