Végre elkészült a Long Way trilógia utolsó része (Long Way Up), és már azt is tudjuk, mikor láthatjuk a tévében. A két világjáró a minap jelentette be, hogy szeptember 18-án kezdik vetíteni a széria új évadát az Apple TV+-on. Ezúttal Dél-Amerikát szelte át a páros, és kereken száz nap alatt jutott el 13 országon és 16 határátlépésen át az USA-ba. A világ végeként is emlegetett Ushuaiától, Argentínán, Chilén, Bolívián, Perun, Ecuadoron, Kolumbián és Mexikón át motoroztak, hogy megmutassák – elektromos motorral is megvalósíthatóak a kontinenseken átívelő túrák.

a-long-way-up-2020-szeptemberben-jelenik-meg-26329
Irigylésre méltó túra Dél-Amerika legdélibb pontjától egészen az USA-ig – ez a 21 ezer kilométeres, 13 országot érintő Long Way Up
Noha jó sokat kellett várnunk a túrára és az új évadra is, cserébe rögtön három epizódot vetítenek a Long Way Upból szeptember 18-án, majd utána hetente egy-egy rész következik. Sajnos az Apple TV+–premier egyben azt jelenti, hogy egyelőre hiába is szeretnénk hagyományos tévéadón megnézni kalandjaikat. Bár az internet lelkes közösségét ismerve könnyen megtippelhető, hogy előbb-utóbb a különböző fájlmegosztókon is felbukkan a két világjáró és a már általunk is tesztelt, megdöbbentő gyorsulású Harley-Davidson LiveWire.