Egy vasárnap felbukkant videó miatt nyomoz a rendőrség, melyen az audis többször is szabálytalanul előz, majd kis híján karambolozik a szembejövőkkel. A rendszám alapján azonosítható az autó, a sofőr viszont nem, ezért az Ajkai Rendőrkapitányság most szemtanúkat keres, hogy megtalálja az elkövetőt.

A rendőrség keresi az audis ámokfutót

Az alábbi közleményben kérik az autósok, motorosok segítségét: „az eljárás eddigi adatai szerint 2021. június utolsó hétvégéjén az egyik videómegosztó portálra felkerült egy videó, melyen felismerhető, hogy egy szürke színű Audi A6 típusú személygépkocsi megelőz egy motorost a 8-as számú főút 74. kilométerszelvényében, Városlőd külterületén, Veszprém irányából Ajka-Bakonygyepes irányába. A felvételből kitűnik, hogy az Audi több, vele szemben szabályosan közlekedő autóst veszélyeztet előzésével és manőverezésével.

A rendőrség várja a motor vezetőjének jelentkezését, aki a felvételt rögzítette, illetve azon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti eseményt látták, esetleg arról felvételt készítettek, illetve a balesettel kapcsolatban bármiféle érdemleges információval rendelkeznek. A szemtanú jelentkezhet az Ajkai Rendőrkapitányságon személyesen (Ajka, Rákóczi utca 1.) vagy hívja a 06-88-500-990-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett bejelentést tehet a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.” 

Frissítve:

az-audis-amokfutot-keresi-a-rendorseg
Az elfogás pillanatai

A rendőrség ma elfogta és őrizetbe vette az Audi vezetőjét, egy 36 éves, kislődi férfit, akinek nyomban be is vonták a jogosítványát. Köszönjük mindenkinek a segítséget!