· 2018. október 2. 1

Leleplezték a Yamaha újdonságait

Helló, új MT és Tracer!

Hamarosan a szalonokba kerülnek a Yamaha MT és Tracer modellcsaládjának új tagjai, melyek még vonzóbb külsővel és praktikus kiegészítőkkel szállnak harcba a vevőkért.
Megkezdődött az őszi modelldömping, a BMW, a Honda és a KTM után a Yamaha is előrukkolt saját újdonságaival - első körben az MT-kről, a 900-as Tracerről és a vadonatúj Tracer 700 GT-ről rántották le a leplet. Utóbbi főként abban tér el az általunk tesztelt - és sokat dicsért - Tracer 700-tól, hogy állítható magasságú légterelőjének köszönhetően hatékonyabb időjárás-védelemmel büszkélkedhet, és alapáron negyvenliternyi poggyásztérbe pakolhat a tulajdonos.
{{articleGallery[19583].caption}}
A Tracer 900 és 900GT kapcsán csak az új fényezések érdemelnek szót, miként az FJR1300 ráncfelvarrása is kimerül a Tech Graphite és Phantom Blue színek megjelenésében.
{{articleGallery[19580].caption}}
Idén októberben érkezik az MT-125, valamint decemberig megjelenik a família többi tagja is, név szerint az MT-03, 07, 09 és 10, s ezek szintén új színekkel hívják fel magukra a figyelmet, egyebek mellett a feltűnő Ice Fluo és Tech Blue fényezés is elérhető lesz hozzájuk.