Immáron több mint egy évtizede rendezik meg a Distinguished Gentleman's Ride-ot, melynek célja – a látványos felvonulás mellett –, hogy a motorosok adományaikkal segítsék a rákkutatást, hozzájárulva a megelőzéshez és a betegek mielőbbi gyógyulásához.

A Brixton a Distinguished Gentleman's Ride-on

Idén kimondottan bőkezűek voltak a motorosok, hiszen a hazai rendezvény hozzávetőleg négyszáz résztvevője kis híján másfél millió forintot dobott össze. Ez is hozzájárult, hogy a – a világszerte azonos napon tartott eseményen – kis híján hétmillió dollár, azaz átszámítva 2,5 milliárd forintnak megfelelő összeg gyűlt össze a Movember munkájának támogatására.

Aki esetleg lemaradt volna róla, most átélheti, milyen is volt belülről a felvonulás, ugyanis a Brixton hazai forgalmazója is jelen volt, és hangulatos videót készített a 2023-as Distinguished Gentleman's Ride-ról:

Ez jóval több, mint egy kiöltözős buli vagy klasszikus vasak találkozója: jótékonysági rendezvény, figyelemfelhívás a férfiak egészségügyi kockázataira, elsősorban a prosztatatrákra és a mentális problémákra. Mivel értékközpontú csapattal dolgozunk, melynek tagjai fontosnak tartják a társadalmi felelősségvállalást, természetesen mi is ott voltunk a rendezvényen

– emelte ki Horváth Tamás, a Brixtont képviselő Adves.moto vezetője.

Miként a videóban láthattátok, többek között a két idei újdonsággal, a Crossfire 125-tel, a Cromwell 1200-zal, valamint a tavaly megjelent 500 XC-vel jelentek meg a Distinguished Gentleman's Ride-on, bemutatva, hogy milyen hiteles retrómotorokkal rukkolt elő a márka az utóbbi hónapokban.