A Brixton Felsberg 125 is kimondottan látványos portéka. Itt pedig messze nem csak az olyan, már elsőre is szembetűnő dolgokról van szó, mint a terepjáróképességre utaló bütykös gumik, a felhúzott kipufogó és a rácsos fényszóróvédő, valamint az általános formatervhez remekül illő fényezések. Ott vannak ugyanis az olyan szép, átgondolt részletek is, amelyek egyike a klasszikus szépségű tanksapka. Látszik tehát, hogy a gyártó nem megúszásra játszott a fejlesztés során, és mindez a műszaki tartalomra is maradéktalanul igaz.

Még kedvezőbb áron kapható a 125-ös Felsberg

Mindjárt ott az egyhengeres, léghűtéses, négyütemű, elektronikus befecskendezéses, 124,8 köbcentis, 9,7 Nm nyomatékú, 11 lóerős motor, amely – a tesztek alapján – 110 km/órás végsebességhez segíti a járművet. Szerencsére menet közben nem valami baltával faragott fejőszéken érzi magát az ember, hála a jól eltalált ergonómiának és az ügyesen hangolt futóműnek. Az ABS-szel kiegészített – a legolcsóbb verzióhoz CBS jár –, elöl-hátul tárcsás és fékerő-elosztós fék kitűnően teszi a dolgát, de ugyanez mondható el a LED-es első fényszóróról is.

brixton-felsberg-125-kedvezmenyA stílusos üzemanyagtartály 14 literes, így a Felsberg 125 gazdája ritka vendég lesz a benzinkutakon. A 110 km/órás végsebességet nagyjából a képen látható körülmények mellett (egy normál testsúlyú személlyel, csomagok nélkül) tudja a járgány, de a 99 km/órát teljes terheléssel is simán megfutja a karcsú, 134 kilós saját tömegű gépA napi ingázáshoz és a hétvégi, vidéki – akár földutas – kiruccanásokhoz egyaránt ideális Brixton Felsberg 125 vonzerejét tovább növeli, hogy most kereken 100 000 forintos kedvezményt ad rá a magyarországi forgalmazó ADVESmoto. Ez praktikusan annyit jelent, hogy aki most besétál valamelyik márkakereskedésbe, bruttó 1 399 000 forintért tolhatja ki onnan a barna alapváltozatot, míg a matt fekete, matt zöld és matt szürke verziókért 1 499 000 forintot vonnak le a számlájáról. Körtét az almával, meg minden, de lássuk be: ennyiből mostanság már egy valamire való e-bike is nehezen jön ki...