· 2020. augusztus 12. 14

Félmilliós ajándék a Hondákhoz

Még jobban megéri

Azt már jól tudjuk a tavalyi teszt óta, hogy elődjét felülmúló, kiváló gép az Africa Twin 1100, ám most még vonzóbb lett. Ha időben kapcsolsz, több mint félmillió forintért választhatsz hozzá extrákat.
Csak a raktárkészlet erejéig – illetve szeptember 31-ig – élhetsz a Honda új akciójával, melyben akár 516 000 forint értékű felszerelést adnak a CRF1100L Africa Twin modellhez. Többek között 42 literes alumínium topcase vagy az ezt kiváltó, 58 literes műanyag koffer, oldaldobozpár, fokozott időjárás-védelmet nyújtó túraplexi, tanktáska vagy csomagtartó szerepel az ajánlatban.

Akár félmillió forintos extrák az Africa Twinhez

Ráadásul szabad kezet kapsz, vagyis olyan kiegészítőket választhatsz új Hondádhoz, melyekre a legnagyobb szükséged van. Hogy mindenki megtalálja az ideális szettet, négy különböző csomagot állítottak össze a hondások:
- 42 l-es alumínium hátsó dobozszett tartóval, túraplexi és 4,5 l-es tanktáska
- 58 l-es műanyag hátsó doboz és háttámlaszett tartóval, túraplexi és 4,5 l-es tanktáska
- Alumínium oldaldobozpár és csomagtartó
- Műanyag oldaldobozpár, csomagtartó és túraplexi
{{articleGallery[26338].caption}}
A literes felmenőknél erősebb, mégis karcsúbb Africa Twin 1100 pont abban erős, mint az ezres vagy 750-es rokon – egyaránt helytáll aszfalton és terepen. Erről kollégánk, Balázs is meggyőződhetett a modell tavaly novemberi, nemzetközi menetpróbáján, ahol első között vallathatta a Honda két újdonságát, az Africa Twint és az Africa Twin Adventure Sports-ot. Részletes beszámolóját itt olvashatjátok a spanyolországi páros tesztről.