A legendás gyár 2022-es bemutatójában a 121 lovas Sportster® S állt a középpontban, mely ugyanazt az erőforrást kapta, mint az általunk is tesztelt és komoly meglepetést okozó Pan America. Úgy tűnik, a kinti vásárlókat és szakújságírókat is lenyűgözte a 1250-es V2-es, ugyanis

a Pan America 1250 Special az elsőszámú kalandmotor lett Észak-Amerikában, a Motorcycle.com szavazásán pedig elnyerte az év legjobb kalandmotorja és motorkerékpárja címet

– írja közleményében a Harley-Davidson.

harley-davidson-2022-es-modelljei
Fat Boy

A cruiserek mezőnyében a  Softail® Standard, a Heritage Classic 114, a Fat Bob és persze a legendás Fat Boy 114 sorakozik, kiegészülve a sportos Breakouttal és Sport Glide-dal.

harley-davidson-2022-es-modelljei
Street Glide Special

A túragépek kapcsán elmondták a mérnökök, hogy új, még látványosabb fényezést kaptak a gépek, élen a Road King, Street és Road Glide, valamint Ultra Limited típusokkal.

harley-davidson-2022-es-modelljei
Freewheeler

Végül pedig leleplezték a a 2022-es trike-okat – ezekből kettő sorakozik kínálatukban, név szerint a Freewheeler és a TriGlide Ultra.

harley-davidson-2022-es-modelljei
Sportster S

Ezzel azonban nincs vége az újdonságoknak, ugyanis január 26-án nagy leleplezéssorozatra készül a vállalat. Az online követhető bemutató neve sokat sejtetően „Tovább és Gyorsabban”, ami vélhetően arra utal, hogy új, elektromos hajtású modellek sorakoznak majd a színpadon a már korábban beígért, különleges CVO-k mellett.