· 2019. június 25. 17

Jövőre jön a legkisebb H-D

Négyszáz alá megy a Harley is

Legtöbben arra tippeltek, hogy a jelenlegi, ötszázas sorkettes dolgozik majd a 2020-ban érkező, kifejezetten jó árú Harley-ban, ám tévedtek - vadonatúj erőforrást kap a formás gép.
Ha letakarnánk a tankot díszítő, jellegzetes logót, nehéz lenne megtippelni, hogy japán, európai vagy tengerentúli masina áll-e előttünk. Nem véletlen a „simulékony” formaterv, hisz' valószínűleg több kontinensen árulják majd az A2-es jogsihoz passzoló kezdőmotort, amely magán hordozza a café racerek, a scramblerek és a klasszikus csupaszmotorok stílusjegyeit is.
{{articleGallery[22383].caption}}
Alig másfél millió forintba kerül majd a legkisebb HD, már amennyiben hihetünk a pletykáknak, s az is biztosra vehető a képek alapján, hogy szinte vízszintesen fekvő központi rugóstaghoz kapcsolódó, alumínium lengővilla, valamint fordított teleszkóppár felel majd az úttartásáért. A fékek terén viszont a régi iskolát követték a tervezők - vagy egyszerűen kedvezőbb árú beszállítót választottak -, így elöl és hátul egy-egy tárcsa található a motoron, melyeket hagyományosan rögzített féknyereg fog közre. Kíváncsian várjuk, hogy az elsősorban kínai és indiai piacra szánt H-D 338 megjelenik-e az európai kereskedésekben is.