Nemrég olvashattátok a SportMotoron, hogy tulajdonosváltás volt a Harley-Davidson importőrcégénél, a Harley-Davidson Budapestnél. Dobai Attila, akit kis túlzással a márka hazai atyjaként tart számon a motoros társadalom, a Harley Owners Group magyarországi vezetőjeként ténykedik tovább, magát a H-D Budapestet pedig két új birtokosa, Hankó Ákos és Török Attila viszi tovább Nagy Imre ügyvezető támogatásával.

harley-davidson-open-road-tour-2022
A cseh sörökről és a finom ételekről híres Jaromir Open Road Bázis volt a bejelentés helyszíne, ahol ilyen hiteles „díszletek” között ebédelhetnek vagy sörözhetnek a betérők  

Az új vezetőség máris letette a névjegyét és megmutatta, hogy a motorosok egy emberként mozdulnak, ha szükség van a segítségre. Többek között melegételt szállítottak a rászorulóknak, és azt se feledjük, hogy támogatják a Motorosok az Állatokért mozgalmat is!

Májusban indul az első Harley-Davidson Open Road Tour

Az új tulajdonosok nemcsak az értékesítésnek és a márkakommunikációnak szeretnének új lendületet adni, hanem a hazai motoros életnek is.

harley-davidson-open-road-tour-2022
A sajtótájékoztató résztvevői (balról jobbra) Balla Péter, Mirkóczi Ádám, Knezsik István, Nagy Imre, Hankó Ákos, Horváth Richárd, Kiss Norbert és Orbán Balázs 

Úgy határoztak hát, hogy életre hívják a Harley-Davidson Open Road Tourt, ami a megszokott, alsóörsi H-D-fesztivál helyett egy dinamikus, márkafüggetlen, motoros túrázásra összpontosító élményt kínál a résztvevőknek.

harley-davidson-open-road-tour-2022
A V2-esek mellett kiállították a Harley-Davidson új elektromos bringáját is

A három-négynapos program május 26-án startol, ekkor a soproni Harley-kereskedés és Győr érintésével jutnak el a motorosok Budapestre, majd innen május 27-én indulnak tovább a résztvevők – kedvük szerint együtt vagy önállóan – a Hatvan, Kápolna, Eger, Debrecen útvonalon. Ezen települések aktív részesei a Harley-Davidson Open Road Tour szervezésének, és sok-sok programmal, koncertekkel, kiállításokkal, ingyenes idegenvezetéssel, kedvezményes szállásokkal, őrzött parkolókkal és legfőképpen nagy-nagy szeretettel várják a hazai és a külföldi motorosokat.

harley-davidson-open-road-tour-2022
A korábbi, rövidebb kirándulások után 2022-ben többnapos, több száz kilométeres túrákra csábít a Harley-Davidson Budapest

A regisztráció hamarosan elindul, és amint nyilvános lesz az útvonal, a program és a többi fontos információ, újabb cikkben jelentkezünk a részletekkel.