Megszokhattuk, hogy évről évre megjelenik Budapesten a Harley-Davidson impozáns kamionja, hogy elhozza nekünk a legújabb modelleket, s idén sem lesz ez másként. Július első hétvégéjén zajlik a 2022-es esemény, ahol csodaszép gépekkel és – a Jaromir Open Road Bázisnak köszönhetően – finom falatokkal várják a betérő motorosokat.

harley-davidson-tesztnap-2022-julius
Harley-Davidson Nightster

Többek között kipróbálhatjátok az említett Nightstert, a Breakoutot, az általunk is tesztelt Pan America mindkét változatát és emellett még tucatnyi különböző modellt. Érdemes tudni, hogy a korábbi tesztnapok előtt viszonylag gyorsan beteltek a helyek, ezért azt javasoljuk: még ma regisztrálj, hogy szabadon választhass a motorok és az elérhető időpontok közül!

harley-davidson-tesztnap-2022-julius
Harley-Davidson Pan America

Ha részt vennél az eseményen, csak kattints ide, jelöld be az űrlapon, hogy melyik Harley-t mikor vinnéd el egy körre, és írd be a naptárba: tesztnap a Harley-Davidson Budapestnél július másodikán és harmadikán! A felvezetéssel zajló tesztelés nagyjából fél órás kört ölel fel, és azok vehetnek részt rajta, akiknek van A-s jogosítványuk, illetve bukósisakban, zárt nadrágban, valamint protektoros dzsekiben érkeznek a rendezvényre.