· Képek: Honda · 2018. április 11. 22

Ismét finanszírozási akciót indít a Honda

Új motor? Jöhet!

Végre-valahára beköszöntött a jó idő, s ezzel megkezdődtek a márkák tavaszi akciói is. A Honda most kedvező, akár kamatmentes részletfizetéssel kedveskedik a motorosoknak.
A hazai piac fellendítése érdekében tavaly új finanszírozási akciót indított a Honda Magyarország és az MKB Euroleasing, melynek keretében igen kedvező hitellehetőséget kínáltak a japán gyártó modelljeire. A pozitív visszajelzéseket látva idén is folytatják kampányukat, így 2018 áprilisától újra alacsony önrésszel és szerény törlesztőrészletekkel juthatnak a motorosok új Hondájukhoz. Az akció az összes kétkerekűre érvényes, legyen szó robogóról vagy nagymotorról, mindegy, hogy az SH300I-ről, a PCX125-ről, az új CB1000R-ről vagy épp a legendás Africa Twinről van-e szó.
{{articleGallery[17794].caption}}
A motorkerékpárok már harminc százalék - minimum 300 ezer forint - önerő befizetése után kitolhatók a szalonból, a futamidő pedig 84 hónapig is terjedhet, változó kamatozású forint finanszírozással és kötelező Casco biztosítással, akár 1,7 százalékos THM-mel. Ez még korántsem minden, hiszen adott, 24 hónapos futamidő és 400 ezer forintos hitelösszeg mellett akár kamatmentes konstrukció is elérhető, vagyis rendkívül kedvező lehetőségek közül választhatnak az érdeklődők. További részletek a Honda márkakereskedőknél és Honda weboldalán olvashatók. Az ajánlat a készlet erejéig vagy visszavonásig, de legkésőbb 2018. szeptember 30-ig érvényes.