A sztori felgöngyölítéséhez egészen 2014-ig kell visszalapoznunk a hazai motoros élet kalendáriumában, ugyanis ekkor indult a ma már szinte minden motoros által ismert MotoPartsShop története. Az eltelt esztendők alatt az egyszerű üzletből olyan színes motoros központ vált, ahol több mint 180 ezer alkatrész és felszerelés megvásárolható, illetve rendelhető.

Büszkék rá a MotoPartsShopnál, hogy a két- és négyütemű motorokhoz is elérhetőek náluk a különböző gyártmányú és kivitelű sportdobok és kipufogórendszerek

Emellett az sem mellékes, hogy a hatalmas árukészlet velejárójaként kifutó alkatrészek és felszerelések armadájából válogathatsz, és akár féláron juthatsz hozzá motoros ruhákhoz, endurós szemüvegekhez és – többek között – karbantartási termékekhez

Ingyenes házhozszállítás a MotoPartsShoptól

Azokra is gondoltak, akiknek a nagy távolság miatt gondot okoz személyesen ellátogatni az üzletbe az alkatrészekért vagy felszerelésekért, ezért folyamatosan zajlik a kiszállítás, sőt a 60 ezer forint felett rendelőknek ingyenesen viszik házhoz az alkatrészeket, felszereléseket. Ha valaki a munkája miatt nem tudja átvenni a pakkot a szokásos, reggel nyolc és délután öt óra között, akkor kérheti különféle csomagpontokra is, ahol a nap 24 órájában hozzáfér a megrendelt áruhoz.

motopartsshop-motoros-bolt-bemutato
MotoPartsShop, ahol nemcsak ruhát, hanem új gépet is vehetsz magadnak... 

Miként az üzletvezető, Benkő Zsolt találóan összefoglalta: nem egyszerűen alkatrészeket árul, hanem igyekszik tanácsaival hozzájárulni ahhoz, hogy mindenki megtalálja a stílusához, motorjához leginkább illő termékeket. Szükség is lehet a tanácsadásra, hiszen csak a népszerű telefon- és GPS-tartókból több tucat sorakozik a kínálatban, beleértve a rezgéscsillapítós, valamint vezetéknélküli töltős kiviteleket is.

Ott vagyunk a vb-n is!
Megannyi bukó sorakozik az üzlet polcain, melyek közül Zsolti kiemelte a Just1 újdonságait – ezekből egyaránt elérhetőek az endurós és zárt, sportmotorra ajánlott változatok. Ha ismerős a márkanév, az nem véletlen, ugyanis Sebestyén Peti is a látványos J1-logót viselő fejvédőben lépett pályára a világbajnokságon.

motopartsshop-motoros-bolt-bemutato

Motort bérelnél? Segítünk!

Nemrég olvashattátok nálunk, a MotoPartsShop a Fantic motorkerékpárok hazai importőre is, így az alkatrészek mellett elérhetőek a talján klasszikusok is. Mi több, arra is van lehetőséged, hogy egy napra vagy akár egy hétvégére kibéreld valamelyik félliteres modellt, hogy vásárlás előtt megtehess vele néhányszáz kilométert, és alaposabban megismerd a Fantic klasszikusait.

motopartsshop-motoros-bolt-bemutato
A vásárlás mellett motorbérlésre is lehetőség van az üzletben. A Fantic látványos, 500-as retrógépei garantáltan feldobják a hétvégédet...

Napestig sorolhatnánk még, hogy miért is különleges a MotoPartsShop – beleértve a többszázféle bukósisakot, a sportkipufogók feltűnően gazdag választékát és a motorozáshoz kapcsolódó szolgáltatásokat –, de egyszerűbb, ha ellátogatsz az üzletbe vagy a bolt honlapjára, ahol garantáltan megtalálod, amire szükséged van.