· Képek: M1 · 2018. január 9. 53

Tragikus motorbaleset történt a 10-es úton

Túl korán van még…

Szomorúan kezdődik az év, sajnos már január első napjaiban halálos balesetről számoltak be a hatóságok. Tegnap délután egy balra kanyarodó személygépjármű ütközött össze egy szemből szabályosan érkező kétkerekűvel.
Baleset történt január 8-án, délután negyed kettőkor a 10-es számú főút Komárom-Esztergom megyei szakaszán, Tokodaltáró belterületén.
{{articleGallery[16971].caption}}
A rendőrség információi szerint egy Lada Niva haladt az úton, melynek vezetője balra kívánt kanyarodni, ám a művelet közben összeütközött a vele szemből, egyenesen, szabályosan érkező motorkerékpárral.
Lám, már az ORFK és az OBB is arra hívja fel a figyelmet, hogy az autósok több körültekintéssel, figyelmesebb vezetéssel megelőzhetnék a jellemző motorbaleseteket...
A kétkerekű vezetője olyan sérüléseket szenvedett, hogy sajnos a helyszínen életét vesztette. Bár nem volt túlzottan hideg az elmúlt hónapokban, az autósok elszoktak a motorosok jelenlététől az utakon, így fokozott a kockázata az ilyen, figyelmetlenségből bekövetkező baleseteknek. Hosszú még a szezon, vigyázzunk egymásra!