· 2019. április 12. 11

Kedvező motorlízing a Hondától

Pénz áll a házhoz

Néhány hete jelent meg a hír, hogy elindul Magyarországon a Honda Financial Services program, amely különféle lízingkonstrukciókkal igyekszik segíteni a járművásárlókat. A japán márka hazai forgalmazója most bemutatta kifejezetten motorkerékpárokhoz kitalált termékét, a 2Kerékent.
A Hondánál már a korábbi években is nagy sikerrel futottak a különféle, motorvásárláshoz kínált pénzügyi termékek, nem meglepő hát, hogy a Honda Financial Service hazai indulásának bejelentésekor külön kiemelték a motorkerékpárokat.

Motorlízing a Hondától

Honda Motor Limited Magyarországi Fióktelepe és a Honda Bank GmbH együttműködésének keretében megvalósuló 2Kerék finanszírozási akcióban már 30 százalék - vagy legalább 300 ezer forint - önerő befizetésével, akár 84 hónapos futamidőre lízingeljük új vasat, amely lehet hagyományos nagymotor vagy rendszámos robogó is.
{{articleGallery[21588].caption}}
A kizárólag forint alapon nyújtott pénzügyi szolgáltatásnál igényeink szerint dönthetünk változó vagy rögzített kamatozású változat mellett, valamint szabadon eldönthetjük, hogy hagyományos casco biztosítással vagy anélkül kötjük meg a szerződést.
Kifejezetten jól használható a lízingkalkulátor, ahol a pontos típus kiválasztása az első lépés, majd meg kell határoznunk az önerőt és a futamidőt, továbbá, hogy maradványértékes legyen-e a szolgáltatás vagy sem.
{{articleGallery[21589].caption}}
A vásárlásra magánszemély, egyéni vállalkozó vagy cég egyaránt szerződhet, és ha szeretnénk, a kalkulátorral elkészített konkrét ajánlatot kiküldik az email címünkre, emellett kérhetjük, hogy a vállalat szaktanácsadói visszahívjanak és válaszoljanak a kérdéseinkre.