· 2019. március 14. 4

Elindult a Honda Financial Service

Segítség motorvásárláshoz

Kizárólagos együttműködési megállapodást kötött egymással idén év elején a Honda Bank és az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt. Ennek értelmében utóbbi különböző értékesítési programokkal támogatja a japán márka hazai kereskedői hálózatát a Honda Financial Service program keretében.
A termékkínálatban az autó- és motorkerékpár finanszírozás is megjelent, ami nagyszerű hír mindazoknak, akik kétkerekű beszerzését fontolgatják.

Segítség motorvásárláshoz

A palettán a klasszikus, zárt végű pénzügyi lízinget és a nyílt végű változatot is megtaláljuk. Míg az előbbit elsősorban a magánszemélyeknek, az utóbbit egyéni vállalkozóknak és cégeknek érdemes választania.
{{articleGallery[21355].caption}}
A forint alapon is elérhető zárt végű konstrukcióhoz némi extra díjért beépített törlesztésvédelmi biztosítást ajánl a Honda. Ennek előnye, hogy helyettünk fizeti a fennmaradó tartozást, ha betegségünk vagy munkahelyünk elvesztése miatt magunk nem lennénk rá képesek. Örömteli, hogy a meghatározott feltételek mellett casco nélkül is megköthető nyílt végű konstrukciót új- és használt jármű finanszírozásához egyaránt igénybe vehetjük. Akit érdekelnek a további részletek, annak érdemes ellátogatnia a Honda Finanszírozás honlapjára, ahol zöldszámon hívható pénzügyi tanácsadók is segítenek a termékekkel kapcsolatban.