· 2017. április 12. 7

Ismét a japánokhoz került a rangos elismerés

Triplázott a Yamaha

A Yamaha XSR900 elnyerte a „Legjobbak legjobbja" díjat a 2017-es Red Dot Award Product Design versenyen, ezzel immáron ötödik alkalommal került hozzájuk a trófea.
A Yamaha Motor büszkén kürtölte világgá, hogy az általunk is tesztelt, háromhengeres XSR900 érdemelte ki a világszerte elismert Red Dot Award: Product Design 2017 versenyen a „Legjobbak legjobbja" elismerést. Ez immáron az ötödik alkalom, hogy a hangvillás márkához került a rangos díj - korábban például kerekesszékekhez tervezett kiegészítők, valamint az MT-07 és az YZF-R1 motorok kapcsán vehették át a Red Dot trófeáját.
{{articleGallery[13199].caption}}
- Az MT-07 és a JWX-2 2015-ös sikeréből kiindulva hisszük, hogy az XSR900 „Legjobbak legjobbja" kitüntetése a igazi elismerés, amivel kifejezik, mennyire fontos cégünknek a motorok lenyűgöző megjelenése - nyilatkozta Nagaja Akihiro, a Dizájnközpont vezérigazgatója. - Javítani szeretnénk termékfejlesztéseinken, hogy a teljes Yamaha család együtt teremtsen olyan új értékeket, amelyek még vonzóbb Kandót generálnak: mély elégedettség és intenzív izgatottság lesz úrrá az emberen, mikor ilyen kivételes értékű dologgal találkozik - tette hozzá.