· 2019. október 2. 2

Vezetéstechnikai nap Kecskeméten

Tedd próbára magad!

Ezúttal Kecskemétre látogat a Continental Safety-Hungary csapata, hogy háziversennyel egybekötött oktatást tartson a motorosoknak. Még nem késő jelentkezni a hétvégi eseményre.
Korábban többször volt már nyílt napja a méltán híres oktatócsapatnak, most azonban nem a fővárosban, hanem Kecskeméten várják a tanulni és versenyezni vágyó motorosokat. Október ötödikén, azaz most szombaton építik fel három részből álló, összetett pályájukat, ahol - 3500 forintos nevezési díj ellenében - gyakorolhatnak és versenghetnek a résztvevők, akiket egy ebédre is vendégül látnak a szervezők.
Egy kis ízelítő abból, hogy milyen bemutatókat láthattok a kecskeméti motorosnapon
A Füredi Autósiskola képzőközpontjában zajló vezetéstechnikai napon kipróbálhatod a Continental Safety-Hungary motorjait, részt vehetsz a felvonuláson, valamint megtekintheted a mentőmotorosok előadását a legfontosabb életmentő fogásokról. Szombat reggel fél kilenckor kezdődik a program az egy órán át tartó regisztrációval, vagyis aki nevezni is szeretne, annak legkésőbb fél tízig kell leérnie a rendezvényre. További részleteket a Continental Safety-Hungary és a Füredi Autósiskola honlapján találtok az eseményről.