· 2019. május 1. 64

Indul a márka idei roadshow-ja

Teszteld Te is a 2019-es BMW-ket!

Május végén kezdődik a BMW Motorrad Magyarország eddigi legnagyobb roadshow-ja. Regisztráljatok, és motorozzatok egy jót a legfrissebb bajor modellekkel!
A legnagyobb motormárkák rendszeresen megrendezik azokat a tesztnapjaikat, ahol felvonultatják aktuális kínálatukat. A BMW idei menetpróbái azonban több szempontból is kiemelkedőek, hiszen több állomáson közel húsz motor vár rád.

Indul a BMW legnagyobb Roadshow-ja

A legtöbb cégnél tavasszal vagy kora nyáron rendezik a roadshow-kat, nincs ez másképp a BMW-nél sem, ahol májusban és júniusban összesen négy márkakereskedés szervez nagyszabású tesztnapokat szerte az országban. Érkezz BMW-vel vagy bármilyen más géppel, csak regisztrálnod kell és magadhoz venni a jogsit, s máris indulhatsz!
{{articleGallery[21794].caption}}
A BMW Motorrad Magyarország nem vette félvállról a feladatot, és egy hatalmas kamionnyi motort visz helyszínről helyszínre - összesen 17 modellt próbálhattok ki a teszteken.
A roadshow állomásai:
Május 29-30., Mag3
Helyszín: Kelep Hotel, Tokaj

Június 1-2., Wallis Motor Pest
Helyszín: Erzsébet Park Hotel, Parádfürdő

Június 4-5., Leier Autó
Helyszín: 9024 Győr, Szauter út 9.

Június 7-8., Full-Gas
Helyszín: 8630 Balatonboglár, Nyárfa u. 13.
A robogóktól a túramotorokig a legkülönfélébb típusokkal megismerkedhettek, összesen 17 modell sorakozik majd fel a kereskedésekben, ráadásul ott lesz a roadshow-n a legfontosabb négy idei újdonság, az R 1250 R, az R 1250 GS, az R 1250 RT és a C 400 GT is.