Egyértelmű, hogy az általunk is tesztelt Harley-Davidson Pan America a motoros túrázóknak készült, így nem meglepő, hogy újabb átirat bukkant fel a modellből, amit a Wunderlich mérnökei készítettek.

2 + 2 év jótállás a Harley-Davidson Pan Americára

A Kölnben kiállított, minden földi jóval felszerelt V2-esen – többek között – lecserélték a nyerget, jókora csomagtartó konzolt és masszív, fém oldaldobozokat szereltek fel, a fényezés és a fejidomot még markánsabbá tevő légterelő pedig megkoronázza a művet.

wunderlich-harley-pan-america-atepites
A Passion névre keresztelt Pan-átépítés

Szintén a Pan Americával kapcsolatos hír, hogy a Harley-Davidson bejelentette: a kötelezően előírtakon felül felül extra jótállást nyújt a márka jelenleg elérhető túraenduróira. Ez azt jelenti, hogy ezentúl 2 + 2 éves jótállással vehetik át a vevők motorjukat, ráadásul kilométer-korlátozás nélkül.

wunderlich-harley-pan-america-atepites
Egyszerre szebb és praktikusabb a Harley V2-ese a német cég kiegészítőivel

A mechanikus és elektronikus alkatrészekre egyaránt vonatkozik a 2 + 2 év, érvényes itthon és szerte Európában, emellett azt is hozzátették, hogy ha bármilyen meghibásodás előfordulna, a Harley Assistance szolgáltatása segít a motorosoknak, hogy mielőbb orvosolják a bajt.