Többször hallhattatok már a szakemberekből álló X-AID Bikersről, melynek tagjai oktatásokkal, valamint ingyenes tanácsadó cikkekkel segítik a motorosokat, hogy azok tudatosan cselekedjenek elsősegélynyújtás közben, sőt egyáltalán legyen bátorságuk hozzálátni a sérültek ellátásához.

x-aid-bikers-elsosegely-tanfolyam-a-rider-13-ban
Teljes körű tudást szerezhetsz az oktatáson, beleértve a baleseti helyszín biztosítását és leghatékonyabb megközelítését is

Az idei utolsó ilyen tanfolyamuk jövő hét szombaton zajlik, a vendéglátó pedig ezúttal a budapesti Rider 13 motoros bolt lesz, ahol négyórás képzésen sajátíthatjátok el a legfontosabb fogásokat.

X-AID Bikers elsősegély-tanfolyam a Rider 13-ban

Ha kíváncsi vagy, pontosan miben és miként segít egy ilyen tréning, csak látogass el a csapat honlapjára, ahol részletesen mesélnek a szakoktatók tanfolyam gyakorlati hasznáról. Megtudhatod, hogy miként zajlik a mentés a helyszín biztonságos megközelítésétől, a rendőrök, mentők értesítésén át, a legsúlyosabb sérültek ellátásáig.

x-aid-bikers-elsosegely-tanfolyam-a-rider-13-ban
Pár ezer forintért mindössze néhány óra alatt valódi életmentő lehet belőled is, és ez nem csak afféle üres mottó. Az X-AID Bikers képzésein részt vett motorosok közül azóta már többen segédkeztek baleseti sérültek ellátásánál és mentettek életeket, hála az ott elsajátított tudásnak

Ha kedvet kaptál hozzá, itt találsz további részleteket, illetve ezen az űrlapon jelentkezhetsz a tanfolyamra. Amennyiben részt vennél rajta, küldd el mielőbb jelentkezésed, mert csak az első húsz motorosnak tudnak helyet biztosítani az utolsó 2022-es Társmentő képzésen!