Tucatnyi újdonsággal rukkolt elő a Yamaha 2021-re. Többek között megjelent az MT-07, MT-09 és ezek SP változata, új erőforrást kapott az MT-125, a túrázók pedig a Tracer 7 GT-ben, valamint Tracer 9 GT-ben lelhettek új társra.

Új látványvilág a Yamaha-szalonokban

Napjainkban már 20 Yamaha márkakereskedés várja a motorosokat országszerte, ezen belül Budapesten és közvetlen környékén már hat helyszínen vehetsz üléspróbát a hangvillás márka modelljein.

yamaha-kereskedesek-magyarorszagon
Így fest az átalakítás után a Yamaha Magyar szombathelyi kereskedése  

A Yamaha célja – a kiváló ügyfélkiszolgálás mellett –, hogy a kereskedők a lehető legjobb módon képviseljék a márkát.

Mivel az első és legfontosabb kommunikációs felület a viszonteladói kirakat és a bemutatóterem, márkakereskedői szabványok biztosítják, hogy minden vásárló feltétlen elkötelezettséget érezhessen a kereskedő részéről, amint a szalonba lép.

yamaha-kereskedesek-magyarorszagon
Hangulatos és korhű hátteret kaptak a márka klasszikusai (Yamaha Top, Tatabánya)

A friss trendekhez idomulva 2021-ben megújult a márka arculata, s ez bármelyik Yamaha-szalonban tetten érhető, ugyanis immáron egységes hangulatú és stílusú beltér fogadja a betérő motorosokat – áll a Yamaha mai közleményében.

yamaha-kereskedesek-magyarorszagon
Tenerék, Tracerek és MT-k a Yamaha Karsai nyíregyházi szalonjában

Mint a képeken is láthatjátok, a Feel, Move és Race hívószavak uralják a falakat, s ezek köré csoportosulnak az adott kifejezéshez illő gépek. Persze érthető is, hogy kategóriánként elkülönítve mutatják be a modelleket, hiszen idén már 15 különböző robogó és kereken negyvenféle (!) motorkerékpár között válogathattok a kereskedésekben. Érdemes megnézni az új szalonokról készült galériát – látványos építészeti megoldások és még látványosabb motorok sorakoznak a friss képeken.