Nemrég láthattátok nálunk a Valentino Rossinak készített, és minden földi jóval elhalmozott R1-et, most pedig itt az újabb replika, mely Toprak Razgatlioglu vb-győztes motorjának kiköpött mása.

Razgatlioglu és az új Yamaha R1

A gép alapja a jól ismert R1, ám tucatnyi ponton különbözik az alapmodelltől. Természetesen a legszembetűnőbb változás a bajnokmotort idéző fényezés, ám ez csak a kezdet.

yamaha-r1-razgatlioglu-replica

A vevő kap egy igazolást róla, hogy limitált darabszámú sorozatról van szó, s a tulajdonos nevét is tartalmazó papírt Razgatlioglu és a csapatfőnök, Paul Denning személyesen írja alá. Emellett egy kétfős VIP-belépővel is gazdagodik a 2022-es WorldSBK-futamok valamelyikére, ahol a csapat vendége lesz egész hétvégén és közös programot szerveznek számára Toprak Razgatliogluval.

yamaha-r1-razgatlioglu-replica

Hogy valóban tökéletes legyen számára a gép, eltölthet egy napot a Crescent Yamahával és James Hillierrel vagy Niall Mackenzie-vel az Egyesült Királyság valamelyik pályáján, ahol segítenek megtalálni a számára ideális pályabeállításokat.

yamaha-r1-razgatlioglu-replica

Ráadásként megajándékozzák egy szett ruhával is, hogy stílusosan feszíthessen a gépen, s a bőrruhán ott díszeleg majd Razgatlioglu aláírása. Mi több, gyakorlatilag ugyanolyan összeállítást viselhetnek majd a különleges R1 tulajdonosai, mint amiben Toprak motorozott a 2021-es szezonban.