néha, bírom az ilyen szájhős dumákat a nagymenő autósoktól, multkor áltunk osztálytársaimmal egy motor melett, és pont az a 2 emberke akit az előbb emlitettem mien szövegeket nyomat nekem úgy lesték azt a 250-es uj kis kawa ninját mint ahogy egy normál motoros áhittal egy hayabusát
nézték nézték mintha értenének hozzá
2 perc múlva közelebb jöttek és megkérdezték, hogy te roli , te értesz hozzá hogy is kell ezen váltani meg kuplungolni meg izé...stb
azt hittem beszarok rajtuk ...1000-es gixxer mi , fogalmatlanok ökörállatok
gyanitom lenne perec rendesen
.
.
Miszerint ha még ő a hibás akkor is rátolja a másikra a felelőséget. (pedig a motorsok jó emberek)
,..Azért nincs mert ezeket a robogókat én nem rendszámoznám szívem szerint.
az is igaz hogy itt már a 180-as runner már nem férne bele.
Tehát nem cm3-hez kötném a rendszámot hanem LE-höz. 125-ös kymco agility rendszámmal
szimpla írigység.
sőt ilyenkor mindig az jut eszembe hogy én csóri vagyok tehát én vagyok a hülye.
Azért fogadok arra hogy a többségnek van szgépe/laptopja,mobilja,mp lejátszója,jár nyaralni/telelni..stb...Na arra van/nemsajnálják a pénzt...A lényeg kicsit lejjebb kell adni az igényeket és marad jogsira és/vagy motorra is...És még mielött jön a gazdaggyerekvagyok duma!Igen 50Ft volt a kismotor papirom,csak 800Ft volt a használt kosárban vett rigám(eladtam a bicajom+3hét rekeszpakolás nyáron........)szoval ha valaki nagyon akar az tud
Nem lehet diákmunkából elég pénzt szerezni motorvételhez és jogsihoz. 18 éves korom óta dolgozok először gimi mellett aztán egyetem mellett most meg meló mellett megy az egyetem. Szeretem a Bentleyket, szóval ha veszek egyet feketén óccsóér, hamis papírokkal, (ami talán lopott) és csak mellékutakon közlekedek lassan akkor az oké? Mert nincs pénzem egy legálisra átiratással, de ha jófiúként vezetek akkor ugy enem gond?
na ilyen http://totalbike.hu/tesztek/apriliamana8/ homokos buziknak való motorral közlekedőnek nem intek
.
Az esze csak azt adja ki, hogy a szar 8év futamidőre vett swiftjével kihajtson eléd a főútra, mert nem lát meg... és fingja sincs a motor mozgásáról, lehetőségeiről.