.)
De ebben az esetben is ott van ugye az azonosító a váznyakon, meg legtöbb esetben a ccm bele van ütve a blokkba is. Kövezzenek meg,de krosszozáshoz én se vennék trélert, vagy rendszámos motort. És azért a betonon való használatot mindenképp próbáld meg redukálni, erdésszel nem összetűzni, magánterületet nem szétbarmolni, és akkor remélhetőleg hosszú ideig nem lesz bajod!
Igazat adok és elismerem hogy létezik ilyen ezek szerint.
De akkor sem szeretnék rendszámért fizetni.
Szeretnék már olvasni olyan, hihető és tényekkel alátámasztott esetről ahol egy rendszámra nem kötelezett jármű közúti baleset okozása után elhajt.
Olyanról már többször olvastam ahol a rendszámmal rendelkező jármű az adatai hátrahagyása nélkül távozik a bekövetkezett baleset után. De ha megengeded, azért ha nem muszáj Én továbbra sem szeretnék fizetni. Érdekes hogy rendszám nélkül is be tudom tartani a szabályokat, annak meg kifejezetten örülök hogy kint vannak és mérnek, mert megdolgoznak a fizetésükért. Az igazsághoz még hozzátartozik, hogy emlékszek arra az időre amikor a kerékpárokon egyedi azonosító volt és a rendőrök eléggé foglalkoztak vele ha nem találták a felszerelt táblácskát. Az idők folyamán ez kikopott a rendszerből.
De arra kivagyok akadva mikor látom a hirdetések közt is 125ccm 25 lóerővel vagy nagyobb motornál,sőt még két hengerest is,50-esként használt gond nélkül
De a topik nem erről szól,hanem ezt ,hogy lehet kimagyarázni ha megállít a rendőr,mert ugye az annyira hülye mindent elhisz
ezért javasolnám a kéthengeresnél simán azt kéne mondani az egyik here védő,bár a hangja az még gyanús lehet erre megoldás lehet egy mp3 lejátszóra felvenni egy halk 50 es hangját és beépíteni a kipufogóba