Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdvözlet a fent emlitett dobozhoz keresnek konzolt nagyon speckó a cuc sem krauser sem hepco and becker tarto nem stimmel hozzá .segítsetek nekem milyen konozol való ehhze?
kösszi Dani
Sziasztok! Keresek kawasaki kx 125-höz hátsó teleszkópot. Az évjárata 1988-89. Ha volna valakinek bontott szoljon mert akkor indulnák is érte
szia, nekem van a korabbiakhoz (1999-2005) ha olyan lenne
2006-2017 ig van ilyen benne.. ára 3100/db
Szia! Bocsi még csak most olvasom az üzit, nem tudom biztosra, elvileg R6
Sziasztok
2005-ös 1200s Bandithoz keresek 4 gyertyapipát akinek van kérem jelezze
üdv és kösz
Sziasztok!
Ha esetleg valaki bont CBR 954-et kérem jelezze. Szükségem lenne néhány dologra.
Köszi!
Sziasztok!
Csak érdeklődés képpen, van valakinek tapasztalata Alis, ebayes stb motorikus alkatrészekről, mint például dugattyúszett? Nem versenygépbe, hobbi 2t endurózásra. A félreértés elkerülése végett, nem sajnálom egy minőségi szettre a pénzt, már csak azért sem mert nem mernék bevállalni egy kínai ismeretlen gyártmányt. Egyszerűen csak kíváncsi vagyok, hátha akad valaki aki volt ilyen bátor, és tudna róla néhány szót mondani :)
milyen Yamaha kerék ez?? :-O
Üdv urak! Ilyen yamaha kerékhez keresek menesztő gumit! Köszi!
ja bocs, tárcsa is..... jobb az ebc.....
te jó ég.... még a full sinter hh is 9780.- bruttó hátra, milyen 10e-el drágább?
Ja és hátsó fékről van szó.
Sziasztok!

Féktárcsát és betét kell cserélnem a motoromon. Gyárilag Brembóval van szerelve, de a szerelő EBC-t ajánlott mert elvileg az jobb minőségű. Drágább is 10.000 ft-tal.
Nektek vannak tapsztalaitok a két márkával kapcsolatban? Melyiket célszerű válsztani?

Üdv!
Köszi, amikor rendeltem a cuccaimat, ez már folyamatban volt...
Nem zuglói.
http://biker-world.hu/bukocso-... két féléböl tudtam volna küldeni, de ha már szerencsésen megoldódott, akkor ok. :-)
Zuglóban van az a "gyártó"?
Köszönöm az ötleteket, megoldódott. A Vaterán ismét megjelent a Sanyi által belinkelt eladó, ott megvettem a bukócsövet. Természetesen jeleztem az eredetileg megkeresett gyártónak, hogy már nincs rá szükségem, ha esetleg valamikor elkészül, ne küldje. Egyébként utoljára tegnap kérdeztem tőle, hogy mikorra várható, de nem kaptam rá választ. üdv mindenkinek
Köszi, ők nem tudják beszerezni,l egyelőre más boltoknál sem jártam sikerrel.
itt találsz www . steelhorsemotor .hu
Köszönöm a tippeket, a vaterás már elkelt, a másik 14 napos határidővel szállít. A Speciálmotort megtaláltam régebben, de de 2x annyiba kerül, mint amennyiért ígérte a gyártó. Nem gondoltam, hogy olyan teljesíthetetlen feladat egy cső legyártása ennyi idő alatt úgy, hogy már többet csinált, megvannak a sablonjai, stb. Láttam képeket a munkáiról, tényleg jók, sajnos mi jártunk így vele.
A gugli kidobott párat : http://www.specialmotor.eu/webaruhaz/alkatreszek-tartozekok/bukocsovek-bukogombak-vedocsovek/kawasaki/bukocso-kawasaki-er5 , http://www.vatera.hu/kawasaki-er-5-97-06-bukocso-heed-2614790606.html
A barátnőm motorjára kell, beírattam egy tréningre, ott előfordul, hogy elfekteti a motort. Megelőzve egy következő kérdést, hogy miért az utolsó pillanatban keresek bukócsövet, mindössze azért, mert a bukócsőgyártó, akit ezen az oldalon ajánlottak, február óta nem volt képes megcsinálni. Ígérgetni tudott.
El fogsz esni rövidesen?
Sziasztok,
Kawasaki ER5-re keresek sürgősen bukócsövet.
köszi